[GTV] Prośba do właścicieli gtv spider

kivi89

Nowy
Auto
159 1.9 8v
Witam, piszę z prośbą do właścicieli gtv spider , czy byłby ktoś tak miły i podesłał mi fotkę gdzie jest wpięty przewód podciśnienia serwo mechanizmu? Wężyk idzie od serwa pod pompą ABS i gdzie dalej dokładnie ? Będę wdzięczny za szybką i dokładną odpowiedź. Przejrzałem wszystkie schematy i na wszystkich jest że wychodzi z serwa ale nie wiem gdzie dalej w 147 2.0 ts był przy przepustnicy ale tutaj nie mam już miejsca a w moim zlomku tego przewodu w ogóle nie było... ;/ A muszę uaktywnić nareszcie hamulce. pozdrawiam.

- - - Updated - - -

Dodam że mam przepustnice na linkę jeszcze

przewód wchodzi w kolektor dolotowy na dole zaraz za przepustnicą

Może ktoś odniesie się do fotki poniżej i trochę mi rozjaśni temat :) wszystkie wezki są u mnie gdzieś wpięte z wyjątkiem "1" i "2" pierwszy jest jak by ucięty a dwójka kończy się jakby połowa jakiegoś urwanego zaworka zwrotnego. Może miałby ktoś czas zerknąć pod maskę albo jest w stanie dokładniej mi opisać o co tu biega ?:)IMG_20220923_212308.jpg

- - - Updated - - -

Dobra znalazłem jak by ktoś kiedyś szukał to podciśnienie serwa jest od dołu kolektora do podłączenia najlepiej wywalić przepustnice -_-'

Może mi ktoś napisać gdzie ma być podłączony króciec "2" z powyższego zdjęcia? Czyli króciec z elektrozaworu dolny skierowany w ścianę grodziową. Miałem pół roku rozkręcony silnik i nie pamiętam gdzie to było podłączone. Widać że było, ale nic wolnego mi nie zostało :) żeby było śmieszniej to nie widać żadnych negatywnych skutków.

z tego co pamiętam to nigdzie:) 2 to jest chyba filtr (nie widzę dokładnie na zdjęciu). Ja wywaliłem całkowicie egr bo w GTV to ściema i tylko dolot zasyfia.

Chodzi dokładnie o ten króciec. Gdzie ma być podłączony?
IMG_20220927_222024626.jpg

Amortyzatory
Powrót