Prośba do posiadaczy AR 159 (najlepiej SW) 2.4 JTDm z Zielonej Góry

cra3y

Nowy
Auto
Z4 E89
Hej

Mam drobną prośbę do posiadaczy AR 159 (najlepiej SW, gdyby była w skórce to mniam mniam) 2.4 JTDm z Zielonej Góry - chciałbym obejrzeć, usiąść na miejscu kierowcy (sprawdzić widoczność), przejechać się (wystarczy, że będę na siedzeniu pasażera - głównie chce zaobserwować "krótkość" biegów w skrzyni ręcznej, lub też progi zmiany biegów/załączanie lockup'a w Q-troniku).

Dzien obojętny, godzina również, miejsce najlepiej koło Macro (jest miejsce na postój oraz proste drogi na bezproblemowe "doświadczenie przyśpieszenia") lub dowolne inne - odwdzięczyć się mogę info o sprzęcie do latania (również można wsiąźć do trajki, ale bedzie trzeba przejechać się na Przylep), kawą na CPN lub np. Johnie Walkerem - co kto woli :-)

PM

--
Pozdrawiam
K.Gajda(cra3y)

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Ze 159 w SW i to jeszcze 2.4 w ZG będzie ciężko a właściwie raczej to nie możliwie ;). Z tego ci się orientuję to jedynie daro1906 ma 159 tylko 1.9 no i jest z Zielonej Góry

pisalem do daro PW (z tydzien/dwa tyg temu) i bez odzewu, stad moj post :-)

to moze Ktos, kto bywa w ZG i może mieć chwilkę :-)

Hej - nie odzywam się bo jestem poza zasięgiem. Będę dopiero uchwytny w ZG pod koniec października. Jak będziesz dalej zainteresowany to odezwij się a na pewno się dogadamy . Pozdrawiam.

Dzisiaj kolega cra3y miał okazję pooglądać i przejechać się moją bellą:) Mam nadzieję, że jest zadowolony i niedługo dołączy do naszego grona AR :)

Sorki, ze tak długo, ale zaniemówiłem - tak jak Tobie opowiadałem, na żywo bardziej podobało mi sie czarne wnetrze niz to, co zwykle oglądać na żywo :-)

Tobie mogę pogratulować udanego modelu (stan, rocznik, przebieg).

Też mam nadzieje, że niedługo dołącze do Was.

--
Pozdrawiam
K.Gajda(cra3y)

Amortyzatory
Powrót