Prośba do Alfaholików z Krakowa

phantom71

Nowy
Auto
AR 156 1.8TS 16V 10.1998
Jeden z Krakowskich komisów AUTO BAKS Pększyca-Grudzińskiego 20 ma do zaoferowania Bellę AR155, którą jestem zainteresowany.

Mam prośbę do ludzi z Krakowa lub okolic, żeby ktoś podjechał i zerknął na autko, żebym na darmo nie jechał. Chodzi mi o ogólny stan auta, blacha, silnik itp.

Z góry dziękuję.

Alfa Romeo 155 Super 2,0 T.Spark 1997r. jeden właściciel, 150 KM, 158 t.km, srebrny metalik, klimatyzacja automatyczna, 4*el.szyby, el.lusterka, ABS, aluminiowe felgi, drewniana kierownica, drewniane dodatki, halogeny, spojler, bezwypadkowy, udokumentowany przebieg, cena 7900 zł.

Phantom71 Czyżby zmiana autka, czy tylko jeszcze jedno do kolekcji :mrgreen:
Ładnie wygląda :wink:

Paweł156jtd napisał:
Nie ma problemu jutro albo w poniedziałek podjade :)

Będę bardzo wdzięczny, może jakies fotki by dało rade zrobić??? Na zdjeciu tak bardzo nie widzać, ale tam jest chyba wgniecienie na jednym z boków.

O 12 jade do komisu Z MarkiemM zrobimy dokładne foty i zobaczymy co z autkiem :)

Dziwne jest to że ta nie miała :( wystarczyła reklama na forum i już wzięcia dostała :(

AR_33 w przyszłości zrobimy tak:

Jak będziesz chciał sprzedać swoją Bellę, to ja poprosze żeby ktoś ją oblookał, wpiszę gdzie stoi autko + cena + itd I zobaczysz jak szybko pójdzie :P

A swoją drogą to wielka szkoda że ktoś ją łyknął :(

Trochę to dziwne, to fakt :?
Poczekajmy trochę to może się ktoś pochwali albo przywita :P

Witam

POST JUŻ NIE AKTUALNY, MOŻNA ZAMKNĄĆ TEMAT.

Paweł156, Dziękuje bardzo za pomoc.

Amortyzatory
Powrót