• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Propozycja na spot

TriXter

Nowy
Auto
Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 20V 08'
Panowie i Panie, co myślicie o spocie takim raz w miesiącu dla całego województwa, od razu mówię że miejsce spotkań na pewno nie Kielce . Moją propozycją jest ten jeden raz w miesiącu i co spot to inne miejsce, są chętni?

Wg mnie dobry pomysł. Nie wiem jak będzie z frekwencją, ale może mile się rozczaruję.

Moim zdaniem to też dobry pomysł. Miejsca spotów też ponieważ każdy będzie miał bliżej i dalej od siebie :)

Odświeżam temat, a co myślicie o spotach na Chańczy, w Kurozwękach, albo w Sandomierzu. Fajne i ciekawe miejsca. W Kurozwękach mam dziadka to mogę załatwić miejsce na ognisko, kiedyś załatwiałem to chyba 50zł się płaciło za miejsce niezależnie od ilości osób.

Ostatnia edycja:
żeby coś zorganizować to trzeba mieć ludzi :) akurat w świętokrzyskim jest ciężko o alfaholików którzy chcą się dalej ruszyć niż ich miejsce zamieszkania...

Zjawiam się na spotkaniach czwartkowych i zawsze jest kilka osób przeważnie tych samych. Ciężko będzie zebrać większą liczbę chętnych na takie spotkanie jak KAROL1995 proponuje.

@bulik1 kiedy ostatnio byłeś na czwartkowym spocie? bo ogólnie je już zakończyliśmy

Ostatnio nie miałem czasu bo w czwartki akurat miałem wyjazdy do Krakowa 3-4 tygodnie z rzędu.
Jakieś inne terminy czy chwilowo koniec?

ogólnie już koniec tych czwartkowych spotów

Zaproponować zawsze można. Potem się zobaczy kto się zjawi:D

Ja po pół roku rozstania z marką dopiero teraz wróciłem do niej, dla tego jestem zielony w temacie spotów :)
Aż tak krucho z frekwencją na spotach? prawda jest tez taka że w czwartki to i tak by mi nie pasowało bo od środy do soboty do włoch jeżdżę.

25-26 lipiec proponuję jakiś większy spot poza ck :)

no to panowie może zepniemy dupska :D i zorganizujemy coś za dwa/trzy tygodnie? jakieś propozycje na miejsce i jaka data wam odpowiada?

proponuję Kurozwęki i grila można tam zorganizować, najbardziej był bym za niedzielą albo sobotą :D

myślę że niedziela ....26... będzie najbardziej optymalna.... kurozwęki całkiem fajna miejscówka :)

albo można jakąś inna miejscówkę obczaić żeby auta stały niedaleko grilla :)

osobiście myślałem jeszcze nad zalewem w stykowie koło Starachowic :)

Panowie to widzę że 26 spoko jest terminem :) teraz tylko wybrać miejscówkę :) to proponujcie gdzie i wybierzmy coś do końca tygodnia :)

Amortyzatory
Powrót