Programowanie kluczyka Łódź

Barto1990

Nowy
Auto
Alfa 147 1.9 8v JTDM
Witam mam po poprzednim właścicielu rozprogramowany kluczyk do alfy 147, kartke z kodami posiadam , gdzie najlepiej i za jakieś rozsądne pieniądze wykonać to w Łodzi. Dzwoniłem do TMiN ale nie zajmują sie takimi sprawami na Wileńskiej 11 niema elektryka bo poszedł na urlop i nie może mi powiedzieć jaki byłby to koszt ;/

Jeśli ktoś by polecił gdzie to zrobić to byłbym wdzięczny :) Pozdrawiam

Na Zawiszy to może wkładkę zamka naprawią a i to nie zawsze. Jedyną firmę którą mogę polecić do elektroniki kluczyków (ratowali mi już piloty i kluczyki które nie działały kilka lat) to firma "SCAN" Obywatelska 128, pokój 410.
Ale jest jeden mankament i niezgodność z Twoim pytaniem... :o nie są tani. Klasyczna cena u nich to 250zł.

Dzieki , za odpowiedzi :) no cena 250zl to sporo jak na zrobienie tego , gdzie chyba tez ktos programowal kluczyk w"zrob to sam" chyba ze kluczyk jest totalnie jebniety a to juz inna kwestia napewno :) Zadzwonie do kryptom.pl zobacze co mi powiedza , wczesniej dzwonilem na "Wilenska" ale elektryk w szpitalu i niewiadomo kiedy wroci. Cos w TMiN mowili ze ktos na Perlowej 22 ma komputer i to robi , ale google nie pokazalo zadnego kontaktu a jezdzic i szukac to mi sie niechce :/

kup kabel za 30zł i zrób to sam jak masz kody a kabel przyda się w przyszłości :-)

- - - Updated - - -

nie ma nikogo z Łodzi z elm327 i lapkiem i mes/fes żeby koledze pomoc za piwko ?

Właśnie chyba już sam postaram się z tym pokombinować , w razie problemów wtedy będę do kogoś dzwonić z podanych adresów. :) Bo umówienie się graniczy z cudem na ta chwile :)

Mogę użyczyć laptop z aktualną wersją MES i alfaOBD oraz garażu. Mogę też wypić piwo, ale interfejsy są na Śląsku, razem z GT.

Amortyzatory
Powrót