progi pomocy!!!!!!! pilne

• Autor wątku Autor wątku 1etnies1
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
1

1etnies1

Guest
Koledzy kupilem nakladki oryginalne jutro biore sie za montaz i tu rodzi mi sie pytanie wiem ze od gory najlepiej kleic czarnym klejem do szyb a od dolu czym je wkrecic?? czy plastikowymi kolkami czy wkretami i drugi pytanie czy u Was sa one jakies 4 mm za krotkie??

Co jakiś czas idą kołki wbijane (3-4szt.) Wkręty też. Też ok 4mm mniej.Ja dorównałem do przodu.

Witaj!
Gdzie kupiłeś i za ile?,jeśli można wiedzieć. Ja też się przymierzam do zakupu.

kupilem za 350 z przemalowaniem bo byly czarne zalozylem dzisiaj zdjatka zrobie na dniach bo musze jeszcze sknczyc jakis debil co mial moja niunie wczesniej zalozyl tuningowe cuda na tasmie tunningowej i to przymalowal i lakierek z progow zeszedl:(

witaj

z doświadczenia owiele lepsza jest masa k+d ona jest seryjnie wykożystywana do klejenia uszczelniania blach samochodowych
(wiem z doświaddczenia pracuje w tym biznesie) polecam k+d fimy Berner naniszsza cena na rynku ok 17 pln netto sprawdzona jakość po przyklejeniu niewrażliwa na czyniki atmosweryczne a rozszeżalność temperaturowa taka jak blacha nadaje się n\między innymi do klejenia na styk spojlerów i blach A2 A4 na zakładke w komorach chłodniczych itp.....

jak by co to pomoge załatwić

Amortyzatory
Powrót