produkcja 4C

minusbb

Użytkownik
Auto
AR 155 1.8 TS 16V Sport 1996
Ponieważ z ostatniego mojego tematu zrobiło się mini forum dyskusyjne, którego nie chcę zakłócać:P, zakładam osobny wątek. Tym razem jak oni to robią... :)

Miłego czytania!
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
Pokaż załącznik 125157Pokaż załącznik 125170Pokaż załącznik 125158Pokaż załącznik 125171Pokaż załącznik 125168Pokaż załącznik 125169Pokaż załącznik 125169

Załączniki

• 1-page-001.jpg
    1-page-001.jpg
    64.3 KB · Wyświetleń: 807
  • 2-page-001.jpg
    2-page-001.jpg
    75.5 KB · Wyświetleń: 789
  • 3-page-001.jpg
    3-page-001.jpg
    78.2 KB · Wyświetleń: 779
  • 4-page-001.jpg
    4-page-001.jpg
    73.7 KB · Wyświetleń: 791
  • 5-page-001.jpg
    5-page-001.jpg
    83.3 KB · Wyświetleń: 764
  • 6-page-001.jpg
    6-page-001.jpg
    71.3 KB · Wyświetleń: 776
Ostatnia edycja:
co to za pismo? skąd to zeskanowałeś?
właśnie ukradłeś prawa autorskie, a jesli pismo w dodatku jest obecnie w sprzedaży, narażasz wydawce na straty materialne.
Podaj nam te dane.

Przez dwa miesiace to chyba juz sprzedali gazetki
Chyba ze to jakis kwartalnik :p

To ty widzisz problem KRS, można chronić wartość intelektualną ba!! nawet należy to robić ale bez przesady.Ta gazetka wychodzi raz w tygodniu,gdyż jest to pewnie jakiś AŚ albo inny Motor .

ty rozumiesz problem, Bocian?

A ty rozumiesz ze smialem sie z ciebie ze nie widziales daty wrzucenia skanu i pisales o sprzedazy gazety?
Odnalazles post po dwoch miesiacach i wielce bedziesz praw bronil
Lec do prokuratury i zglos i juz
Chyba te dwa miesiace nie przedawnilo sprawy
:cool:

A jak pogrzebiesz jeszcze w postach z pierwszej polowy stycznia tego roku w jednym dziale to bedziesz mial jeszcze chyba dwie mozliwosci zgloszenia
( zeby zostawic ci troche rozrywki nie podam na tacy jaki to dzial i tematy )
;)

Ostatnia edycja:
nadal nie rozumiesz problemu
na tym forum wielkrotnie już skanowano bezczelnie materiały prasowe, bardzo czesto aktualnie bedących w sprzedaży numerów pism. Kilku modów prosiło, nawet na czerwono, zeby nie wrzucac skanów aktualnych pism.
Kiedy zrozumiesz, to to zwykłe ordynarne złodziejstwo? Kiedy zrozumiesz, ze nie wolno kraść?

KRS a tobie o co chodzi? Może by tak odrobinę kultury i napisałbyś do mnie to bym ci wyjaśnił. Ale widzę trzeba koledze na forum publicznym wytłumaczyć. 1. To pismo nie jest w sprzedaży bo nie jest na sprzedaż. 2. Zawiera materiały quasi reklamowe żeby tacy jak ty kupowali wyroby grupy Fiat.
Przeczytałeś? To ładnie podziękuj, że ci zeskanowałem. Nie podoba się? To zgłaszaj komu trzeba i zobaczymy co się stanie. I na przyszłość - KUL-TU-RA !

Ostatnia edycja:
powinieneś wyjaśnic skąd skanujesz, zasadą korzystania z materiałów kopiowanych jest taka, ze zawsze należy podawać źródło.
To własnie, jak piszesz, jest " KUL-TU-RA"
Zamiast pyskować, zastosuj się do obowiązujących w cywilizowanym świecie zasad. Najwyraźniej nie znasz ich; to masz okazję poznać. Jak poznasz, stosuj, wtedy będzie KUL-TU-RA.

Tak z ciekawości przejrzałem kilka Twoich postów na innych wątkach. I już wszystko wiem :) Potrzebujesz wiecznie adwersarza i atencji innych - nie wiem jak chcesz to zrealizować na forum o samochodach ale powodzenia! A i dziękuję, że mnie czegoś nauczyłeś - to dla mnie bardzo ważne :)

W skanie ze stycznia o 4C podałem źródło - normalnie dodałbym również te skany ale nie chciałem przerywać toczącej się tam dyskusji. Napisałem też o tym tutaj na wstępie. Ale to przecież dla Ciebie nieistotne - ulżyłeś sobie hasłem "złodziej" pod moim adresem i myślisz że jesteś taaaaaaki kowboj :) To myśl sobie tak dalej, pozdrawiam :)

Tak z ciekawości przejrzałem kilka Twoich postów na innych wątkach. I już wszystko wiem :) Potrzebujesz wiecznie adwersarza i atencji innych - nie wiem jak chcesz to zrealizować na forum o samochodach ale powodzenia! A i dziękuję, że mnie czegoś nauczyłeś - to dla mnie bardzo ważne :)

W skanie ze stycznia o 4C podałem źródło - normalnie dodałbym również te skany ale nie chciałem przerywać toczącej się tam dyskusji. Napisałem też o tym tutaj na wstępie. Ale to przecież dla Ciebie nieistotne - ulżyłeś sobie hasłem "złodziej" pod moim adresem i myślisz że jesteś taaaaaaki kowboj :) To myśl sobie tak dalej, pozdrawiam :)
\

Twoje oceny i osobiste wycieczki pod moim adresem nie interesują mnie, ani nikogo, poza tobą. Zaśmiecasz tylko listę.

Dyskutujemy o konkretnym fakcie, a brzmi on tak: nie podałeś nigdzie ani tytułu pisma ani źrodła, zamieściłeś goły skan, w poście z marca. O tym rozmawiamy i tylko o tym. Złodziejem byłbyś, jakbyś skanował pismo znajdujące się w sprzedaży aktualnie, byłoby to złodziejstwo finansowe i intelektualne: kradzież czyichś zysków oraz kradzież bez pozwolenia efektów czyjeś pracy.

Jesli jednak skanowane pismo jest bezpłatne i reklamowe, należy podać jego tytuł, lub inne dane (numer, datę). Nie zrobiłeś tego i zamydlanie tematu bełkotem niczego nie zmienia.W poście z 20 marca (Ostatnio edytowane przez minusbb ; 20-03-2014 o 21:03) żadnej takiej informacji nie ma.

Na to zwróciłem uwagę. Jak się to ma do "atencji innych" nie wiem.

Ostatnia edycja:
Minusbb - nie karm trolla

\

Twoje oceny i osobiste wycieczki pod moim adresem nie interesują mnie, ani nikogo, poza tobą. Zaśmiecasz tylko listę.

Dyskutujemy o konkretnym fakcie, a brzmi on tak: nie podałeś nigdzie ani tytułu pisma ani źrodła, zamieściłeś goły skan, w poście z marca. O tym rozmawiamy i tylko o tym. Złodziejem byłbyś, jakbyś skanował pismo znajdujące się w sprzedaży aktualnie, byłoby to złodziejstwo finansowe i intelektualne: kradzież czyichś zysków oraz kradzież bez pozwolenia efektów czyjeś pracy.

Jesli jednak skanowane pismo jest bezpłatne i reklamowe, należy podać jego tytuł, lub inne dane (numer, datę). Nie zrobiłeś tego i zamydlanie tematu bełkotem niczego nie zmienia.W poście z 20 marca (Ostatnio edytowane przez minusbb ; 20-03-2014 o 21:03) żadnej takiej informacji nie ma.

Na to zwróciłem uwagę. Jak się to ma do "atencji innych" nie wiem.

Normalnie czuję, że uniknąłem prokuratora dzięki tobie. A że nie lubię być dłużny to... Ty zrobiłeś coś dla mnie - ja zrobię coś dla ciebie :)

Zerknij tutaj: http://www.nerwica.com/patologiczna-potrzeba-uwagi-t43338.html

Potem oczywiście możesz iść dalej, naprawiać świat :) Nie musisz podawać źródła swojej nowo nabytej wiedzy :)

KUL-TU-RA 4ever! :)

Dodano po 3 minutes:

Minusbb - nie karm trolla

Ale może pomogę, tak po ludzku. Jak Alfaholik Alfaholikowi :) Wiesz co by było, gdyby Hitlera przyjęli jednak na tą Akademię Sztuk Pięknych...? :)

Ostatnia edycja:
Pieklicie się na KRS, a on ma rację!
Sam pracuję w branży bazującej na prawach autorskich i mnie też wkurza wszędobylskie złodziejstwo treści...

Sam pracuję w branży bazującej na prawach autorskich i mnie też wkurza wszędobylskie złodziejstwo treści...[/QUOTE

I bardzo dobrze że Cię wkurza! Mnie też. Tylko tutaj nie ma znamion przestępstwa "złodziejstwo" natomiast balansujemy na granicy "znieważenia" bądź też "pomówienia" w internecie. Wszelkich informacji na temat źródła - po ładnej prośbie do mnie - chętnie bym udzielił. Zresztą umotywowałem to w nagłówku posta - łatwo to źródło znaleźć. Ale zaczęliśmy on wysokiego C, oskarżeń w moją stronę - patrz post kolegi KRS -to kontynuujemy w wysokim C. Pozdrawiam.

Sam pracuję w branży bazującej na prawach autorskich i mnie też wkurza wszędobylskie złodziejstwo treści...

daj spokój, sam widzisz, zamiast dyskusji, ataki personalne albo wycieczki osobiste. W życiu się nie przyzna, że popełnił błąd, zamiast tego będzie zagłębiał sie w psychologiczne ocenianie mnie. Typowa sytuacja: facet nie ma jaj ani honoru, aby przyznać się do błędu, więc atakuje personalnie albo ucieka w ironię.
Dalsza wymiana zdań nie ma sensu: przecież on zawsze będzie musiał się odszczeknąć i mieć ostatnie zdanie.
Droga donikąd.

daj spokój, sam widzisz, zamiast dyskusji, ataki personalne albo wycieczki osobiste. W życiu się nie przyzna, że popełnił błąd, zamiast tego będzie zagłębiał sie w psychologiczne ocenianie mnie. Typowa sytuacja: facet nie ma jaj ani honoru, aby przyznać się do błędu, więc atakuje personalnie albo ucieka w ironię.
Dalsza wymiana zdań nie ma sensu: przecież on zawsze będzie musiał się odszczeknąć i mieć ostatnie zdanie.
Droga donikąd.

Masz rację kolego - droga donikąd jak większość dyskusji z twoim udziałem. I dlatego prośba do MODERATORÓW o ocenę sytuacji z uwzględnieniem zasad netykiety, poszanowania praw autorskich oraz znamion pomówienia/znieważenia z ewentualnym wyciągnięciem konsekwencji wobec naruszających zasady użytkowania tego forum. Dla mnie koniec tematu. Pozdrawiam :)

No widzisz:)) pisałem, ze MUSI mieć ostatnie zdanie:)))) I dalej brnie, nic nie zrobił. Zrobiłeś kolego, zamieściłeś nie swój tekst z jakiegoś wydawnictwa bez podania jego danych. Zrobiłeś to i zamiast przyznać się do tego i zrozumieć, nadal uciekasz, teraz w apele do moderatorów.
Na tym forum nie raz, dziesiątki razy zamieszczano skany pism będących w sprzedaży, modowie to zrozumieli i ponawiali nie raz apele o zaniechanie tego. Pisz więc do nich, pisz, z prośbą o ocenę sytuacji w twoim przypadku, tutaj, teraz. Kto ma rację, ja czy ty.

No ale pisz dalej pisz też tutaj, musisz mieć ostatnie zdanie:))

Ostatnia edycja:
Jaki jest problem? Na skanach widać przy każdym numerze strony logo fwn - Fiat wokół nas. Czyli bezpłatnego czasopisma pracowników grupy Fiata.

Amortyzatory
Powrót