• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Problem z przewodem klimatyzacji

michal1903

Nowy
Auto
Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Witam. Jestem swiezo upieczonym posiadaczem alfy 147 1.9 jtd 2002r. Mam taki problem, okazalo sie ze w moim aucie jest pekniety przewod od klimatyzacji (ten cienszy) i moje pytanie jest takie, czy od wersji benzynowych te przewody pasuja, czy musze koniecznie kupic taki od jtd? Z gory dzieki za pomoc

Najlepiej będzie, jak kupisz taki sam, ewentualnie możesz podjechać do zakładu, gdzie zakuwają węże, tam też zrobią Ci taki pod wymiar

Niestety u mnie na wichurze nie ma takich zakladow. Przegladajac allegro i patrzac na zdjecia tych przewodow czy to od benzyny czy od jtd to na pierwszy rzut oka sie nie roznia, a po prostu nie chcialbym kupic czegos co nie pasuje.

Witam. Jestem swiezo upieczonym posiadaczem alfy 147 1.9 jtd 2002r. Mam taki problem, okazalo sie ze w moim aucie jest pekniety przewod od klimatyzacji (ten cienszy) i moje pytanie jest takie, czy od wersji benzynowych te przewody pasuja, czy musze koniecznie kupic taki od jtd? Z gory dzieki za pomoc

sprawdź w eper numer przewodu i sprawdź czy jest taki sam dla różnych wersji silnikowych http://eper.fiatklubpolska.pl/navi?FORCED=TRUE

Przewody od TS a JTD są całkiem inne, wiem bo temat przerabiałem. W JTd są jescze dwa rodzaje, do roku 2003 są inne jak od 2004. Te od roku 2004 jeszcze w starej budzie już są takie same jak w wersji poliftowej. Oczywiście wersja angielska nie wchodzi w gre, sa całkiem inne!

Amortyzatory
Powrót