Problem z otwarciem przymarzniętej maski!!!

• Autor wątku Autor wątku darloss
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

darloss

Guest
Witam... Jak w temacie mam problem z otwarciem maski:( nie wiem czy to zamek? czy może linka? w nocy przymarzła, wczoraj padł mi akumulator i wziąłem go na noc do ładowania, a dziś problem z otwarciem!!! może jest na to jakiś sposób???

Z góry wielkie dzięki...

P.O.Z.D.R.O.

darloss napisał:
Witam... Jak w temacie mam problem z otwarciem maski:( nie wiem czy to zamek? czy może linka? w nocy przymarzła, wczoraj padł mi akumulator i wziąłem go na noc do ładowania, a dziś problem z otwarciem!!! może jest na to jakiś sposób???

Z góry wielkie dzięki...

P.O.Z.D.R.O.

Suszarka podgrzac??
Strzelam ;)

TAAAK piękna zima :x Ja dzisiaj miałem problem z otwarciem jakichkolwiek drzwi MASAKRA !

Co do maski spróbuj spryskiwacza np z płynem do mycia szyb, napsikaj w szczelinę pomiędzy błotnikiem a maską - powinno rozpuścić lud

8) sopx, są specjalne specyfiki w spreju tzw odmrażacze np. do zamków, i po problemie, jezeli faktycznie jest to zamarźnięte. ( znajdziesz prwie w kazdym markecie na motoryzacji) a jak nie to ciepła woda.

miałem dzisiaj to samo ze wszystkimi drzwiami i co najlepsze... z klapka wlewu paliwa ;)

A może ktoś ma sposób na zamarznięte przyciski w klamkach przednich 156? Albo nie da sie wcisnac, albo nie wraca ;]

To niestety nie działa :( jednak to linka :( a do niej się raczej nie dostane :(

...linka raczej sie nie urwała, moze poprostu nie odbija, trzeba próbować i ja męczyć ja tak mialem z linką od wlewu paliwa.

No i problem rozwiązany :lol: przymarznięty był jednak zamek, jedynym sposobem była pomoc drugiej osoby :lol: tzn. ja otwierałem a kumpel na przemian dociskał i podnosił maskę :lol: i dało rade :lol: spryskałem zamek wd40 i śmiga bez najmniejszego zarzutu :mrgreen:

P.O.Z.D.R.O.

Też miałem problem z klapką od wlewu paliwa. Pomogł odmrażacz do szyb w spreyu :)

Amortyzatory
Powrót