Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Okk, posprawdzam bezpieczniki.
Kuzyn podpowiedział mi, że może być to kwestia zakodowania od nowa kluczyka. Co o tym myślicie?
A druga sprawa to, czy może być to kwestia dość zmęczonych i cienkich kabli?
Faktycznie było za mało prądu. Po naładowaniu porządnie akumulatora odpaliła bez problemuZa mało prądu, naładuj swój akumulator albo podłącz inny w pełni sprawny i odpali.
Miałem to samo jak rozładowałem aku i za krótko ładowałem go prostownikiem. Po ładowaniu akumulatora przez 5h odpaliła jak zwykle bez żadnych błędów![]()
(...)
Jak otworzyć autko gdy akumulator wyładuje się do zera i otwarcie z pilota jest niemożliwe?
Nigdy wcześniej nie zwróciłem uwagi, ale faktycznie jest otwór na zwykły kluczyk. Problem w tym, że kupiłem belle za granicą a sprzedający mi go nie przekazał... Ehh...Kluczykiem.
Trzeba go włożyć w taki prostokątny otwór zaraz pod klamka drzwi i przekręcić w lewo lub w prawo. Nie wiem. Nigdy tego nie testowałem.