[MiTo] Problem z kluczykiem

• Autor wątku Autor wątku szpilberg
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

szpilberg

Guest
Witam,
własnie dzis zgubiłem kluczyki do mojej alfy mito;/ mam pytanie, czy dorobienia kluczyka z imobilajzerem bedzie mnie drogo kosztowac? wiem zecena nowego kluczyka w salonie to około 1200;/ jak wyglada sprawa sprzedarzy samochodu bez orginalnego kluczyka? z góry dziekuje za pomoc:)

Złe wyglada .... Nawet jakby Ci ukradli to ubezpieczyciel może zakwestionować wypłatę odszkodowania.

Rozumiem ale jezeli przeprogramuje kluczyk to przeciez poprzedni przestanie dzialac prawda? . Chciałbym sie tez dowiedziec jezeli ktos wie jak wyglada sprawa z ubezpieczycielem ale nie w kwestii odszkodowania tylko samego ubezpieczenia w takiej sytuacji. Musze to jakos zgłaszac?

Ostatnia edycja:
Sprawdź w warunkach ubezpieczenia swojego ubezpieczyciela. Na ogół jak najszybciej należy zgłosić utratę kluczyka.

Kod:
Rozumiem ale jezeli przeprogramuje kluczyk to przeciez poprzedni przestanie dzialac prawda?
- Prawda, kluczyk aktulanie nie zaprogramowany idzie do bazy kluczyków "zagubionych" i bezpowrotnie straconych.
- taki kluczyk nie można już dodać do tego auta, licznik zagubionych kluczy ma pojemnośc 8 sztuk z funkcją LILO.(last IN , last OUT).

Amortyzatory
Powrót