[GTV] Problem z elektryka

cuma_borek

Nowy
Auto
była 145 BX Zender, jest 166 2.4jtd progression, GTV 2.0TS oraz 3.0v6 Cup
Zakladam nowy temat bo nie widze podobnego, a mianowicie tak, moja gtv stala sobie od kwietnia na dworze, teraz w pazdzierniku zostal zrobiony silnik i stoi w garazu, chociaz mysle ze nie ma to znaczenia, problem jest taki, po przekreceniu kluczyka właczaja sie wentylatory chlodnicy i pracuja ciągle, nie dziala prawy kierunkowskaz, przy czym lewy oraz awaryjne dzialaja prawidłowo, oraz nie dziala szyba z lewej strony, nawet nie swieci sie przycisk szyby, od czego zaczac, dzis probowalem podmieniac przekazniki ale nic to nie dalo

Nie ruszałeś ostatnio nic przy radiu? Ja jak wymieniałem radio i zrobilem niewidoczne zwarcie niezaizolowanym kablem, to miałem podobne objawy... pamiętam że też nie działało opuszczanie lewej szyby i chyba coś się działo z kierunkowskazem.

mam chyba deja vu, chyba ktoś już miał podobny problem i gdzieś masy nie było czy dobrego styku przy stacyjce

Ja także obstawiam utratę styku na masie... ciężko będzie znaleźć ale szukaj masy

ruszalem napewno przy radiu bo wyjmowalem dywan do prania, masakra jakas bedzie teraz ze znalezieniem, ale sprobuje cos pogrzebac dzis rano

Amortyzatory
Powrót