Na zimnym silniku pojawia mi się błąd "pre heating glow plugs not available". Wymieniłem świece żarowe i nie pomogło. Wymieniłem przekaźnik świec żarowych i też nie pomogło. Dodam jeszcze, że po wymianie świec gorzej pali na zimnym silniku.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Polecam instrukcję obsługi.W którym miejscu dokładnie znajduje sie ten bezpiecznik bo nie zanlazłem.
Polecam instrukcję obsługi.
Dość konkretny widzę. Pytam, bo poprzedni właściciel w mojej 9 w kwietniu wymienił na jakiegoś Boscha 60 Ah 540 A. Nie za słaby? Bo jeszcze chyba tylko aku nie sprawdziłem w kontekście ciężkiego porannego odpalania samochodu i przy okazji wyskakującej co jakiś czas kontrolki świec.Taki mam już od roku i daje radę. http://www.varta-automotive.pl/pl-pl/products/automotive/silver-dynamic/585-200-080
Ten jest zdecydowanie zbyt słaby. Swój kupiłem po konsultacji z ASO. Na zimne rynki sugerują 85-88 Ah, na cieplejsze wystarczy 74 Ah. Jak kupiłem auto to siedział w nim Midac (jakościowo chyba też dobre ogniwa, cenowo na pewno "lepsze" od Varty) o pojemności 100 AhDość konkretny widzę. Pytam, bo poprzedni właściciel w mojej 9 w kwietniu wymienił na jakiegoś Boscha 60 Ah 540 A. Nie za słaby? Bo jeszcze chyba tylko aku nie sprawdziłem w kontekście ciężkiego porannego odpalania samochodu i przy okazji wyskakującej co jakiś czas kontrolki świec.