pranie tapicerki/dywanów Warszawa

alfastar

Nowy
Auto
Alfa Romeo 156 1.6 TwinSpark
Witam wszystkich:)

Wykonam pranie tapicerki samochodowej na terenie Warszawy i okolicy.
Dla forumowiczów 60pln :)
W cenę w chodzi pranie wszystkich foteli, boczków i wykładziny. Podsufitka i bagażnik +20pln :)

Zainteresowanych proszę o kontakt na priv.

Niestety z przyczyn osobisto-technicznych musiałem zamknąć interes.... sorry chłopaki, że dopiero teraz odpisuje.

Temat do zamknięcia.

Cześć wszystkim, z przyjemnością mogę powiedzieć, że już mogę prać Wasze autka i dywany ;)
Warszawa, Radom, Ostrołęka i okolice :)
Za auto 80zł, za dywan 5zł/m2
Maszyna Karcher Puzzi 100,
Detergent Karcher RM 760.

Skór nie czyszczę, nie mam czym :(
ale zwykłe materiałowe fotele i welury chętnie ;)

nr tel: 729-305-738

ZAPRASZAM!

Ostatnia edycja:
Drodzy
Z czystym sumieniem polecam uslugi kolegi Alfastar. Robota wykonana super dokladnie, starannie i tiptop. 3 godziny porzadnego prania w dobrej cenie. Warto!

P.S. dopisane

AlfaStar ja piszę : fotele , kanapa , podłoga , boczki, Tapicerka to velour jasny kremowo-beżowy typowy w AR 159 . Zabrudzenia mniej niż średnie , bez plam , głównie zachodzona podłoga :) , masz impregnat do tkanin po praniu czy mam kupić ?. Jestem warszawa - Bemowo . Dojazd z S8 . Tal: 506-182-995 . Adam . Pisz sms , lub zadzwoń , kontakt będzie najszybszy . Pozdro.

Ostatnia edycja:
Robota u ciebie czy u klienta ?

Ostatnia edycja:
Wszystkie zabrudzenia schodzą?? Mam strasznie usyfione fotele i boczki, jest tam trochę oleju i smaru ale tylko powierzchniowo, da się to usunąć?? W razie potrzeby mogę zrobić i podesłać Ci fotki wnętrza.

Wszystkie zabrudzenia schodzą?? Mam strasznie usyfione fotele i boczki, jest tam trochę oleju i smaru ale tylko powierzchniowo, da się to usunąć?? W razie potrzeby mogę zrobić i podesłać Ci fotki wnętrza.

Ostatnio pralem poduche ktora byla w smarze i szczerze powiem - zeszlo wszystko :-) jakie auto ? Twoja Alfa taka zabrudzona ??

Wysłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2

A nie masz możliwości u siebie bo ja nie :D ?

Cos wykombinuje w tym tygodniu ze mozna bedzie podjechac do mnie :-) mam teraz drugi tydzien urlopu i bede w warszawie wiec zachecam do robienia porzadkow w swoich alfach ;-) napisze tu kiedy i gdzie mozemy sie umowic na pranie :-)

Wysłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2

Wstawiam kilka zdjęć dla porównania.
dywan PO.jpgDywan PRZED.jpgpasek PO.jpgpasek PRZED.jpgprzed i po.jpg

Niestety nie mam możliwości prania u siebie, mam dluugi przedłużacz, którego można śmiało używać ;) Potrzeba trochę prądu, wody i możemy działać :)
Zapraszam.

Amortyzatory
Powrót