• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

praca Wrocław i okolice

b0rsuk

Nowy
Auto
Alfa Romeo 147 1.9jtd 2003, nero fuoco
Witam!,
W maju razem z narzeczoną przenosimy się ze śląska do Wrocławia - stąd też prośba - ktoś coś wie o jakiejś pracy? Najlepsza opcja ustawiacz maszyn wtryskowych ( z tego co się orientuje to jest firma w Jelczu co się tym zajmuje) ale każda inna oferta również mile widziana. Narzeczona prace już ma więc czas i na mnie;)
Z góry dzięki za pomoc!
pozdrawiam.

We Wrocławiu Amazon się rozbudowuje, będzie na pewno nabór.

Przeprowadzka do Wrocławia w celach zarobkowych... mhm... odważni jesteście :) Może podbij do Whirpool'u, Volvo, 3M... tylko kwestia gdzie się osiedlicie, bo te firmy to okolice Psiego Pola, żebyś nie musiał dojeżdżać 30 km do pracy. Co do wspomnianego Amazonu są różne opinie, kolega pracował rok czasu i sobie bardzo chwalił.Możesz też próbować ogarnąć sobie coś przez agencje pracy Randstad, Manpower itp. Ja osobiście zdecydowałem się dojeżdżać do pracy do Niemiec. Jestem skazany tygodniowo robić 1500 km, ale kasa jest zdecydowanie lepsza, a jak się chce żyć dobrze we Wrocławiu , polecieć przynajmniej raz w roku na wakacje, czy utrzymać mieszkanie we 2 osoby to niestety za 2 tysiące zł na rękę miesięcznie od osoby nie dacie rady. A zarobki tu z miesiąca na miesiąc zamiast iść do góry, lecą w dół. Pracując w banku w 2008 roku zarabiałem bez spiny 2-3 razy więcej niż teraz się zarabia.

Amazon to nie obóz pracy, za dużo bzdur czytacie:-) Żona kolegi pracuje i chwali :-)

ustawiacz wtrysku - Polmer, była też opcja fresenius kabi ale wole wspierać polski kapitał a nie niemiecki;)

Amortyzatory
Powrót