• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

pozdrowienia dla złodzieja

Jeż

Nowy
Auto
156 / 166 / 147
Widać niektórzy użytkownicy alf są dość chamscy. do rzeczy, pozdrawiam osobę która nie dawno wzieła sobie ramke alfa club z mojej belli. stare ( cale czerwone ) ranki clubowe których już nie ma jak dostać. Mam nadzieje że będą służyć długo....

Także poszukuje ramek;]

20zł wartości.. a ludzie pytaja mnie dlaczego nie chce wracać do PL.

Niech mu matka jeża urodzi i córka z geja wyjdzie. Tak mu życzę!!

Jeśli to był jakiś właściciel alfy żeby je na swojej zamontować to już szczyt chamstwa. Dobrze, że tablic nie ukradł.

Jak dorwiesz gada to mu ukręć j..a szczyt chamstwa !!!!!!!!!

Ale do rzeczy ? Gdzie to było w Warszawie ?
Ktoś Ci wziął same ramki ???? Czy może ramki i tablice ?
Bo jak tablice też to raczej miał na cale same tablice, a ramki capnął razem.

to na pewno był bocian :D nakradł ramek a potem oddaje za darmo:D bo dzis mi dał:D:D:D

Ale są ładniejsze ;)
35089-pozdrowienia_dla_zlodzieja-alfaholicyramka2.jpg
Zgadzam się:)

A może ktoś chciał gwizdnąć tablice, a że mu się nie udało bo są przynitowane to chociaż te podkładki zwinął.

W opisie Warszawa. Nie odpowiedziałeś czy Ci ukradli tablice też czy same podkładki ?
Bo obstawiam, że to tablice były celem.

Teraz w końcu kupisz prawidłowe dla klubu alfaholików.

wlasnie dzis przyszly, tablice mam na nitach. z reszta ojcu kiedys oderwali ( bo inaczej nie mozna tego okreslic ) tablice ktore byly na 4 nitach... takie panstwo ze zamiast popracowac pare godzin to lepiej isc krasc. I tak wychodze z zalozenia ze polacy to egoisci i hipokryci i jak narazie to sie potwierdza, niestety.

alfaholicyramka2.jpg

A znaczek QV to doklejany? Czy ja po prostu nie mam w oryginale?... ;)

To ja przy okazji tematu też pozdrawiam złodzieja, który niedawno ukradł mi ramki tylko tym razem z tablicami. Teraz tylko czekam aż sobie złodziej zatankuje a ja dostanę wezwanie do sądu:]

Amortyzatory
Powrót