Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jest jakiś spray na to.
Kolega mi mówił, że zostawia podobną, "gumowaną" powierzchnię. Muszę się dopytać bo u mnie też schodzi...
Na forum już ktoś opisywał jak sobie z tym problemem poradzić (na podstawie Alfy 159).
Pod tą gumową warstwą są całkiem ładne i trwałe tworzywa, najtańszym i trwałym sposobem jest po prostu usunięcie tej cieniutkiej warstwy w całości. Sprawę ułatwia terpentyna, przy jej pomocy można łatwą tą "gumę" usunąć, a pozostawiony wówczas plastik potraktować preparatem do tapicerki.
Pozdrawiam.
- Rafał
bo tworzywo pod warstwa bedzie miało połysk (wiem bo trochę oderwałem tej warstwy) najlepszym sposobem na to będzie puszka spray-u czarny mat i powinno się ładnie wkomponować (gdybym miał wolny czas to bym sobie to zrobił ale na razie jestem zajęty).To też sposób ale wtedy pod spodem masz inną fakturę plastiku niże reszta.