Powiat wołomiński

• Autor wątku Autor wątku .qam
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
ja czasem widzę srebrną 166. a 156 to dziesiątki się tu kręci.
ostatnio jeździłem autem których na całym powiecie tylko trzy jeździły /z czego widać było tylko dwa/
a teraz jak mam 166 to w sumie na każdym kroku widzę takie auta...zlałem się z otoczeniem.

To czasami nie jeździsz rano koło 8 na Armii Krajowej w stronę kościoła? bo codziennie praktycznie mijam poliftową ciemną 166 :-)

- - - Updated - - -

Pewnie Ciebie Paazik widziałem wczoraj w Radzyminie.
Dziękuję za pozdrowienie.
Muszę przyznać, że dbasz o Lalunię! Zadajesz szyku.
:)
Hihi ojjj nie wiem czy to ja :-) Moja Czarna na 17 i ostatnio 180 cm CB z tyłu na klapie :-) I dawno nie myłem :-(

To czasami nie jeździsz rano koło 8 na Armii Krajowej w stronę kościoła? bo codziennie praktycznie mijam poliftową ciemną 166 :-)

- - - Updated - - -

Hihi ojjj nie wiem czy to ja :-) Moja Czarna na 17 i ostatnio 180 cm CB z tyłu na klapie :-) I dawno nie myłem :-(
W sobotę, około 14.00 stałem przy Konstytucji3Maja pod jadłodajnią. Mocno przyglądał mi się Koleżka w czarnej 166 fl. Miał ramki klubowe. Pozdrowił. Jego alfa lśniła czystością a moja siwa cała w pasy od zimowego brudu.
Jeśli to nie byłeś Ty, to masz podziękowania akonto..;)

może i ja Paazik. ja mam czarną fl i rano po AK codziennie jeżdżę.
swoją drogą jakoś kiepsko mi z tym że auto się nie wyróżnia jak poprzedni samochód. czegoś brakuje...
dodatkowo utrzymuję 1 centymetrową warstwę ochronną nanobrudu. oprócz ochrony lakieru mam naturalny kamuflaż w kolorze drogi

Ostatnia edycja:
Pozdro dla kierownika błyszczącej 166 po FL - miejsce Wołomin na Armii w okolicach 8:00 :-). Ogólnie w Radzyminie jest 5 sztuki 166 - 2x 2.0 T.S, 2x 2.4 JTD i 1x 2.5 24V :-).

jak również na WL daleko na wolomin nie mam browarka zawsze można zrobić zona na auto-pilocie wroci:P tygrysio na WWL czy na WL:D

Ostatnia edycja:
Witam,

odgrzebuję temat. Od niedawna na WWLu porusza się także moja 156 SW po lifcie :) Oczywiście oramkowana.

wpadaj na spot czwartkowy do CH Gocław . Więcje info w temacie "Warszawskie czwartki"

Cześć :)
Raz Cię widziałem jak byłeś jeszcze bez ramek:)
Może trzeba zorganizować jakieś spotkanko?:)

Siemanko,

bez ramek jeździłem 3 dni więc miałeś szczęście :) a propos spotkania...namówiłeś mnie :) może coś w drugiej połowie kwietnia? albo może ustalimy jak się kiedyś spotkamy na trasie :)

Pozdro i do miłego!!

Świeżutkie wwl-e :D Do zobaczenia na drodze, Jak coś to na ewentualną ustawke też się pisze :P

Panowie nie ma co się rozdrabniać na podgrupy :) wpadajcie w czwartek na spot Warszawski :) więcej info w temacie Warszawskie spoty Czwartkowe

Panowie czy ktoś z was parkuje czarną 159 sedan z brązowymi skórami na WWL przy metrze Pole Mokotowskie? Dosyć często kolega mnie myli bo mam taką samą :D.

Amortyzatory
Powrót