Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Tak jak w temacie. Poszukuję mechanika który zna się na Alfach z okolicy Żyrardowa (nie chce oddawać byle komu a sprzęt potrzebuje oględzin zawieszenia).
Witam
Nie chcę tworzyć nowego tematu. Pilnie poszukuję mechanika bądź osoby z komputerem która pomoże mi określić stan samochodu przed zakupem. Może ktoś z was polecić taką osobę z okolic Żyrardowa, Korytowa bądź Mszczonowa?
Ja ze swojej strony mogę Ci polecić pojechac przed zakupem na stacje diagnostyczna PZMOT na Mireckiego w Żyrardowie i obok zaraz masz mechanika który odczyta błędy z komputera i wszelakie wymagające naprawy powierzam im i nigdy problemu nie miałem.
A co chcesz kupić?
W naszej okolicy to nie znajdziesz nikogo kto się specjalizuje w AR. Ale tak jak mowie robilem u nich 3 samochody i nigdy żadnego problemu nie miałem. Chociaż jak bym kupował 159 to pokusil bym się o sprawdzenie w ASO i pojechałbym na Warszawę. Przy kupnie samochodu za 20 parę tys nie ma co oszczędzać.
Możliwe, że tak właśnie zrobię. Jednak wolał bym ogarnąć na miejscu i ew. jak faktycznie alfa będzie się trzymała kupy, to jechać na porządne trzepanie np. do Twardowskiego.
Na Mireckiego nie jeżdżę, bo za każdym razem wali się tam podłużnicami przy wjeżdżaniu na kanał. Raczej również z bardziej merytorycznych powodów jej nie polecę. Spróbuj sie ugadać z Autorenoma (obok rynku), jeździłem tam ze 147 i 156, zawsze wszystko było prima sort.
z mechaniką mogę pomóc ale za Grodziskiem, ale niestety robię TYLKO na oryginałach /włoskich gratach/ Co do diagnostyki to polecam koleżkę z Arkuszowej 2a w Warszawie, sam mu oddałem swoją Lalkę na selespeedzi, Facet wie co robi i nie marudzi bo się zna, nie zaczyna rozmowy w stylu ; O panie, kur... a kto to robił itp, ciężki temat....
Pozdrawiam
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.