• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

[159] Poszukuję emblemat "3.2"

btomek

Nowy
Auto
159 3.2 Q4 2009 PORSCHE-924S
Poszukuję emblemat "3.2", może ktoś ma niepotrzebny na zbyciu, lub ma jakiś namiar gdzie to można kupić? ASO odpada, gdyż cena kosmiczna :mad:

Jedynie polować na allegro, ewentualnie szukać kogoś kto ma zniżki w ASO.
Swoją drogą jaka to cena kosmiczna? Ja za JTDm płaciłem ~80zł i nie powiem aby to była kosmiczna cena.

Może ktoś z forum ma jakieś zniżki, zawsze będzie taniej ;)
I polować na allegro, chociaż ja nigdy nie widziałem 3.2 na allegro ;)

Skoro to jest dla ciebie kosmiczna cena to wspolczuje ci jak bedziesz mial wymienic np turbine :)

Skoro to jest dla ciebie kosmiczna cena to wspolczuje ci jak bedziesz mial wymienic np turbine :)
No na pewno wówczas ostro popłynę, o ile znajdę turbinę do 3.2.
Nie chodziło mi o to, że mnie nie stać wydać 120pln za emblemat, tylko o to że ASO sobie za dużo za to żądal!!

Ja juz sie przyzwyczailem do tego ze za czesci do naszych aut trzeba troszke zaplacic :) Wszelkie emblemanty plastiki i inne czesci dosc slono kosztuja :D Ale i tak bym nie zamienil na zadne inne auto ..

Ja juz sie przyzwyczailem do tego ze za czesci do naszych aut trzeba troszke zaplacic :) Wszelkie emblemanty plastiki i inne czesci dosc slono kosztuja :D Ale i tak bym nie zamienil na zadne inne auto ..
Dokładnie jak dzwoniłem do ASO w Krakowie i pytałem o przycisk od podgrzewania foteli to powiedzieli mi 460zł co faktycznie dla mnie jest ceną kosmiczną...

Nie wszystkie ceny części są adekwatne do kwoty wyprodukowania danego elementu :)
Taki znaczek wyprodukowanie + transport + wypłata dla pracowników to koszt może maks. 10zł ;)

No to jak to sa duże ceny to wybierzecie sie do ASO Nissana :)

Ale przecież tu nie chodzi o to że 120zł to dużo tylko że kawałem plastiku 3.2 tyle kosztuje i tu się zgadzam w 100% że ta cena jest absurdalna...

Dolna osłona silnika w ASO kosztuje ponad 700 zł, na allegro zamiennik nawet poniżej 100 zł.

Ale ta z allegro chyba nie jest jakościowo taka sama?
Nie ma się co czarować, jakoś producent musi zarobić, takie podbite ceny to nie tylko branża motoryzacyjna.

Amortyzatory
Powrót