Poprostu AR156

• Autor wątku Autor wątku Sparco123
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pierwsze trzeba by umyć bellę potem fotki robić, a przy tej pogodzie jak wrócę z myjni to już brudna będzie ale może jutro się zmobilizuję.
Co do lamp to ja kupiłem ale szwagrowi przerabiałem i teraz żałuję że tyle płaciłem. Prosta operacja

Dzisiaj bella przeżyła pranie podsufitki i malowanie podszybia. Na chwilę obecną wszystko wygląda obiecująco, a co będzie z kilka miesięcy to dopiero zobaczymy

Sparco123, bardzo mi sie podobają te reflektory u Ciebie i nie pomalowane listwy zderzaków :) fajny kontrast

ostatnią fotkę z zachodem słońca wysłałbym do konkursu na zdjecie miesiaca, podejrzewam wygrana gwarantowana:)))

850 km temu wymieniłem wahacze na FAST i już zaczynają piszczeć

Hej, widzę, że znalazłem na forum alfiste z mojego miasta, LKS;) Jakoś nie pamiętam abym Cię gdzieś wcześniej widział. Odezwij się na PW może gdzieś się zgadamy.

Lista ostatnich zakupów:
- pompa oleju
- napinacz paska alternatora
- pasek alternatora
- filtry
- pasek rozrządu, napinacz, rolka, pompa wody
- korpus dźwigni zmiany biegów
- przepływomierz
- amortyzatory i sprężyny Eibach
- ramka do zamontowania radia
- kompresor klimatyzacji
- nowe dywaniki
- nakładki na pedały
- zaślepki EGR
- alarm ze sterownikiem do centralnego zamka
- folia do szyb
- kierunkowskazy przyciemniane

Za dwa tygodnie wszystko to przyjedzie z Polski, następne w kolejce są felgi mam ochotę na 18" ale chyba mądrzejsze będą 17". Czy jeździ ktoś na 18" jeśli tak to jakie odczucia.

W przeciągu ostatnich kilku dni trochę się działo: przyciemniłem tylne lampy i kierunkowskazy boczne. Założyłem nowy alarm, nakładki na pedały. Założyłem sprężyny Eibach -30 i odpowiednie amortyzatory. Przyciemniłem boczne tylne szyby a tylna poczeka do jutra

W przeciągu ostatnich kilku dni trochę się działo: przyciemniłem tylne lampy i kierunkowskazy boczne. Założyłem nowy alarm, nakładki na pedały. Założyłem sprężyny Eibach -30 i odpowiednie amortyzatory. Przyciemniłem boczne tylne szyby a tylna poczeka do jutra

Sam przyciemniałeś? Jakiej folii użyłeś ?

Przyciemniałem sam, foli użyłem taniej (bo nie wierzyłem że się mi uda to zrobić poprawnie ale wyszło dobrze a sam montaż nie był trudny)

Po miesiącach Bella powstała z popiołów. Prawdopodobnie odmówiła współpracy z powodu wtryskiwaczy a dobił ją fakt że wybrałem złego mechanika który grzebał mi w sterowniku silnika (w warsztacie powiedzieli mi że coś z immo było nie tak). No i do pełni szczęścia brakuje mi tylko turbosprężarki. Nie wiem czy kupić używkę czy regenerować.

OSTRZEGAM PRZED TANIMI MECHANIKAMI żebyście mogli zobaczyć ile koleś śrub pourywał i ile jak porozwalał wiązki z przewodami, no cóż trzeba uczyć się na błędach.

Amortyzatory
Powrót