Łukasz 166
Nowy
- Auto
- Peugeot 406 Coupe 3.0 Była Alfa Romeo 166 2.4
Jak ściągniesz skrzynie to się wszystko okaże.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
pompa to jest juz 3 z kolei i jako jedyna dała się odpowietrzyć i nie lejeSkoro ponownie układ się zapowietrzył to winna będzie pompa sprzęgła. Sprawdzić czy jest szczelna i dokładnie odpowietrzyć.
tylko w 2.4 po lifcie wszystko jest w skrzyni więc koszta trochę inneU mnie po zmianie pompy sprzęgła siłownik padł praktycznie po kilkuset kilometrach. Przy cenie 50 zł nie ma nad czym się zastanawiać - wymieniaj. Pracy jest znacznie mniej niż przy pompie.
tylko w 2.4 po lifcie wszystko jest w skrzyni więc koszta trochę inne w następnym tygodniu będzie ściągana skrzynia.

Szwagier regenerował dwumase i chyba sprzęgło u nich. Jeździ bez problemów. Tyle że robił w warsztacie który odsyłał wszystko do Kielc.
wygląda na zdjęciachNie chcę nic mówić ale akurat tarcza sprzęgła i docisk wyglądają git. Jeszcze paręnaście tysi by zrobiło bez problemu.
To jest tragedia. Ruchają Cię w dupę wszędzie gdzie sie da.
Jak mam dać auto do mechanika to mam ścisk w żołądku. Co tylko mogę robię sam!
To jest tragedia. Ruchają Cię w dupę wszędzie gdzie sie da.
Jak mam dać auto do mechanika to mam ścisk w żołądku. Co tylko mogę robię sam!
Nie wiem. U mnie po zmianie sprzęgła jedyna różnica to lekkość wciskania pedału. Nie szarpie nic. Dwumasa została stara.