• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Pomocy <indiglo>

Grendi

Nowy
Auto
Były 156.2.0 TS 159.1.9 JTDm 147.1.9Jtd Jest 159. 2.4 sw
Witam mam spraszny problem wlasnie kupilem podswietlenie do mojej belli http://moman.home.pl/index.php?a=opis&k=31&id=148 wszystko ladnie pieknie tylko ze nikt nie chce sie tego podjac. Moze ktos wie w okregu slaska najlepiej katowice lub pobliskie miasta czy ktos jest mi to w stanei zrobic bo niestety ja sam sie tego nie podejme;/

Temat już był, więc radzę poszukać.

moze i byl ale ja nie szukam jakie zamontowac tylko jak a takiego nie bylo

moze i byl ale ja nie szukam jakie zamontowac tylko jak a takiego nie bylo

A Bocian niby co Ci znalazł? Identyczny temat już był, więc wystarczyło użyć opcji "szukaj".

belfer wystarczylo podac mi link jesli chciales pomoc a nie wygadywac co powinienem zrobic... dzieki reszcie za linki pomoglo ;]

belfer wystarczylo podac mi link jesli chciales pomoc a nie wygadywac co powinienem zrobic... dzieki reszcie za linki pomoglo ;]

Jak będziemy każdego użytkownika "niańczyć" podając gotowe linki do tematów już dawno założonych, to niedługo i ten serwer będzie za mały, żeby pomieścić tyle niepotrzebnych postów. Regulamin czytałeś, czy tylko kliknąłeś pro forma? Nie ma tam nigdzie o wspomaganiu osób, którym się nie chce poszukać, a natomiast jest wyraźnie napisane, że należy najpierw użyć opcji "szukaj". Pomocy udzielam chętnie i jeśli tylko potrafię, ale czytając w kółko wiele powielanych pytań, na które jest cała masa odpowiedzi na forum można lekko się zirytować. Poza tym skoro Ci napisałem, że temat już był, wystarczyło wpisać hasło indiglo w wyszukiwarce na forum i pojawia się wszytko na temat. Jak to jest, że jedni to potrafią (np bocian lub ja) a inni nie?!

Amortyzatory
Powrót