martini33
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo 156, Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDM TCT QV-Line
Fabryczne Navi z Bose fajnie gra i fajnie wygląda oraz pozwala na włożenie karty SIMi dzwonienia "z samochodu", co nawet działa i się przydaje. Do tego można wyświetlić na nim dane z komputera pokładowego i edytować ustawienia, trochę to wygodniejsze niż z menu między zegarami. Do tego do ConnectNav (starsze navi) można podpiąc zmieniarkę cyfrową i podpiąć Bluetootha, co dla mnie akurat wystarczy, bo wtedy puszczam muzykę jaką chcę z telefonu. Więc jeśli to Ci wystarczy to można brać starsze Navi. Jeśli potrzebujesz więcej to bierz ze zwykłym radiem i wymieniaj na coś z Androidem. Do nowej navigacji po lifcie (tej ze slotem na karty SD) ponoć nie da się nic podpiąć, więc raczej unikałbym. Ale jak słuchasz tylko radia i płyt to też wystarczy. Z tym, że wtedy i zwykłe radio pewnie wystarczy.
Dzięki, właśnie o coś takiego mi chodziło, jak właśnie sterowanie ustawieniami samochodu. Czyli jednak całkiem przydatna rzecz. Rozumiem, że jeśli nie masz navi to ustawienia możesz również edytować ale z poziomu wyświetlacza na zegarach?
Myślałem też o kupnie ze zwykłym radiem i dokupienie jakiejś navi z androidem i kamerą cofania, ale jak czytam na forum to dużo zabawy i kombinowania z tym, więc bez konkretnego fachowca raczej u mnie niemożliwe