Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Miałeś przecież Brerę z tym silnikiem (jest w podpisie), więc czego jeszcze nie wiesz?Panowie a może jakaś porada. Szukam 159 SW najlepiej po 2009 roku. Chciałbym żeby była dynamiczna ale nie paliwożerna. Jakie jednostki polecacie? Czy dalej warto wchodzić w Diesla przy obecnych cenach/polityce czy lepiej szukać Benzyny? Czy silnik 1.75 200km da radę w dość ciężkim jednak aucie? Jak przy ni wygląda spalanie? Może jakieś inne ciekawe/pomocne informacje? Z góry dziękuję za pomoc!
Witam,
Zamierzam też kupić Alfę 2.0 JTDm z tym, że byłby to dla mnie pierwszy diesel oraz pierwsza Alfa. Jestem z Sosnowca a znalazłem oferte z KRK z tym, że wydaje mi się dziwny ten przebieg bo 123.000. Rocznik 2010. Niestety nie mogę dodać linka gdyż dopiero co założyłęm konto i brak mi tego przywileju
Co sądzicie? Warto zainteresować się? Szukam właśnie jakiegoś kombi z dynamicznym silniczkiem i takimi bajerami jak bluetooth/sd mp3 etc. Najlepiej z pewnego źródła. Pozdrawiam
Witam kolegów.
Przymierzam się do zakupu Brery 2.2JTS z niemiec.
Mam podany VIN w ogłoszeniu, pomożecie rozkodować? Chodzi mi o wyposażenie, chciałbym wiedzieć czy ma tempomat i dach Sky View.
VIN: ZAR9300005018505
Skoro dla silnika 2.2 wpisują 2.0 w tytule, a 3.2 w danych technicznych, to też bym nie oczekiwał cudów z naprawą auta przez nichJak turecki komis sprzedaje auto za połowę jego rocznikowej wartości, to cudów nie oczekuj. jak by to była jakaś bzdura z tym "błędem kat" to sami by to naprawili i sprzedali 2x drożej.
A próbowałeś poniższego linku?Jestem w stanie zaryzykować za tą kwotę, auto ma na pewno silnik 2.2.JTS, a że wpisywali głupoty w opisie to szczegół.
Chciałbym aby ktoś rozkodował mi wyposażenie, bo opis wyposażenia w ogłoszeniu jest błędny. Gość wpisał Xenony, a ja widzę ze ma zwykłe reflektory, bo nie ma spryskiwaczy.
Jeżeli ma ktoś z kolegó możłiwość rozkodowania wyposażenia to prosze wkleić tutaj.
Jest poprawny. W kwestii wyposażenia to ja nie wiem, czy w ogóle VIN prawdę powie.Ten VIN chyba jest nieprawidłowy, brakuje chyba jednej cyfry... Tylko jakiej?
A czy ktoś w ogóle dzwonił pod numer w ogłoszeniu? jest to auto? numer istnieje? dla mnie to ściema! auto za grosze, zdjęcia z wakacji... reklama komisu jak zwykle i tyle
Masz na myśli podsufitkę? Czarna była w wersji Ti oraz poliftowych Sport/Sport plus.Czy wśród 159 wychodziły fabryczne wersje z czarnym dachem, czy to inwencja właścicieli?