Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Kolego czy chodzi o tą:
[............]
i tu ta sama, nie wiem czemu przebieg inny coś się handlarzowi pierdzieli
[...............]
Wydaje mi się że była wystawiona przez chwilę we Wrocławiu za 12-13 z silnikiem do roboty.
Panowie, szukam alfy 159 2.4jtd, Q4 i w automacie... ktoś coś?Ciężki temat to jest widzę.
Ewentualnie:
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-alfa-romeo-159-1-9jtd-16v-150-km-ID6yvNFj.html?requestFromAd=1&track%5Bmessage_sent%5D=1&id_at=24538957
24900zł za 2009 rok z silnikiem 2,0 JTDm 170KM? Nie wierzę w takie okazje w komisie![]()
Oczekuję, że auto które kupię będzie wyglądało lepiej od mojej fiesty z 2002 roku która ma przebieg 222 tysięcy i była użytkowana praktycznie codziennie oraz od auta służbowego które nie jest oszczędzane, ma 10 lat i przejechane 345 tysięcy. Jeśli mam do wydania 30 tysięcy złotych i widzę samochód w stanie gorszym od wyżej wymienionych to od razu dziękuję.Szczerze mówiąc nie wiem czego oczekujesz, jeżeli kupujesz 8 letni samochód za kwotę 25k zł. To nie jest nowe auto, a ze zdjęć wynika, że co jak co, ale wnętrze jest zadbane jak na auto z tego rocznika. Nie wchodzę w kwestie mechaniczne, ale to co opisałeś moim zdaniem nie dyskwalifikuje tego samochodu. Takiego stanu jaki wymagasz można oczekiwać za kwotę 35k zł - a te drobne rzeczy do poprawki są jak najbardziej akceptowalne. Wydaje mi się, że jednak handlarz nie sprzedawałby tego samochodu w tej cenie, gdyby chodziło tylko o takie detale - być może w tym samochodzie jest znacznie więcej do zrobienia.
Witam!
Na alledrogo jest egzemplarz:
LIMITOWANA SPORTOWA ALFA 159 Ti 1750TBi SKÓRA*NAVI w cenie 51 700,00 zł. Numer aukcji 6750338872
Brak podanego numeru VIN w aukcji.
Ktoś może oglądał to auto?