• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Pomoc przy zakupie AR159 / Brera

Tak naprawdę bez telefonu i informacji od sprzedającego a następnie weryfikacji VIN i oględzin ciężko coś powiedzieć o tych autach.
Obstawiam że przebiegi nie są autentyczne a reszta do sprawdzenia...

Malowany, wygląda nawet na to, że cały. Niska cena to musi być coś nie tak :)

Co do malowania to jak dobrze zrobione to nie ma sie co martwić. Ja miałem nie malowaną a przez sarenkę maska błotnik i zderzak ...będzie malowany (chyba ze kupię w kolorze) a tak naprawdę uszkodzena na każdym elemencie jest może ok 5 cm :)

- - - Updated - - -

12/13.09 powinienem być w Zamościu, mogę podjechać i zerknąć.

witam,
co sądzicie o tym egzemplarzu
http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-159...09r-1-9-8v-skory-CID5-IDbdann.html#45dd620544
jakos tydzien temu bylo jeszcze 29000 do negocjacji
warta zachodu?
W lutym tego roku oglądałem taką 8v, 2008r, nie tak bogato wyposażoną,super utrzymaną, taxa po godzinach w małym mieście i gość nie chciał oddać za mniej niż 33 kPLN. Kolor czekolada.
Cena wyjściowa oczywiście była wyższa. Stwierdził że jak nie sprzeda za tą kase to nie sprzeda w ogóle i będzie jeździł do zajechania albo "trupo-stanu". Dlaczego? Bo "chciałby zmienić ale w życiu za mniejszą kasę nie odda takiego samochodu". (plus dla 159 ;)))) ) Naprawy miał udokumentowane. Oglądając faktycznie widać było co i kiedy do roboty, co świeże a co nie. Fakt, było wtedy gdzie i kim oglądać.

Raz dzwoniłem brak zasięgu później juz nie. Na zdjęciu jak się dobrze przypatrzy widząc na masce kolo znaczka na samej krawędzi rdzę ale pewnie opryskiwacze od kamyczków swoje zrobiły.

Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka

''Jest to limitowana wersja DESIGN GIUGIARO''
Jak tu się nie skusić...:DD

Śmiejecie się. Ale ja widziałem nawet Alfę zaprojektowaną przez samego "CIUCIARO"! :D A co sądzicie o alfie z DEFTU od Tomka_krk (jak dobrze kojarzę) ZAR93900007028845 http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-1-9-16v-150-km-progression-sw-ID4paDHZ.html ? Ewentualnie rozważam tą: http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-sedan-zarejestrowany-ID6y9ZfX.html#585a11aaa9 Ale na chwilę obecną jeśli nie znajdę to pewnie poszukam jakiejś np. Cromy albo Bravo z kolei a na Alfę dozbieram i kiedyś kupię może lepszą?

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót