Pomoc przy Belli 166!

silentosu

Użytkownik
Auto
166 3.0 V6 Sportronic
Witam Wszystkich!

Jako, że przymierzam się do zakupu Alfy Romeo 166, chciałbym poprosić bardziej doświadczonych kolegów o opinię.

Czy Ktoś z szanownych czytających zna ten samochód: ... UPS! Jako nowy nie mogę zamieszczać linków www i zdjęć...:-(
i może potwierdzić jego historię?

Samochód można obejrzeć na OTOMOTO: srebrna 166 2.0 TS; cena: 9900; miejscowość: Będzin (śląskie), numer rejestracyjny: SBE 50910; właściciel: Grzegorz.

Być może miał Ktoś przyjemność poznać osobiście Właściciela tej piękności:-)?

Po licznych sms-ach, kilku telefonach i przesłanych zdjęciach jestem "NA TAK", ale...

Liczę na Alfaholików; na ich dobre serca i szczere wypowiedzi:-)

Brać czy nie brać...:-)?

Pozdrawiam i dziękuję!

Łukasz

Przecież się normalnie otwiera?

Teraz tak, ale to właśnie o ten samochód pytam w pierwszym wątku:-)

Wisi już trochę czasu, ale cena jak za ts-a mocno odbiega od średniej. Mimo to wygląda na bardzo zadbaną i ma kilka fajnych dodatków dołożonych z gustem, np. kamerkę cofania. Wrzuć na forum regionalnym i na grupie górnośląskiej na fb, ktoś ją na pewno kojarzy :)

Niestety nie posiadam fb:-)
Faktycznie trochę już wisi, ale cena też "zaporowa".
Z drugiej strony poczyniono nakłady, które widać i mam nadzieję czuć...
Oględziny konieczne:-)

Moim zdaniem lepiej brac taka za te 8-8.500 po negocjacjach niz za 5000 i pozniej sie bujac miesiacami po mechanikach, dokladajac roznice w cenie x2 lub 3 :) a wyglada naprawde super. Napisz na forum regionalnym, na bank ktos ja zna.

Napisalem do znajomego z tamtych okolic, moze ja zna. A na przyszlosc - masz dzial 'porady przy zakupie' - wrzucaj tam zapytania ;)

Piszę w różnych działach, bo sprawa jest "gorąca":-)
8-8,5 po negocjacjach? Przecież pogoni mnie i poszczuje psem:-)
Jeżeli faktycznie tyle zrobił, to nie zejdzie z ceny:-(
Dzięki za pomoc, Mumins:-)!

Amortyzatory
Powrót