• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Pomoc dla mojej alfy Kraków

I

iMax

Guest
Witam, jestem aktualnie w Krakowie, a mojej beli coś dolega... Konkretnie klocek od tylnego koła ociera o tarcze podczas jazdy, przez co strasznie mi piszczy z tego koła, a do tego tarcza osiąga rekordowe temperatury. Szukam jakiejś mechaniki samochodowej w Krakowie, żeby móc jakoś w normalnych warunkach wrócić do siebie (Częstochowa). Chciałbym to zrobić w jakiejś przyzwoitej cenie, bo chodzi mi głowie o to, żeby ten klocek może troszkę odsunąć od tej tarczy. I żeby też ktoś się znał na rzeczy, garażowe warsztaty odpadają...
Poratuje ktoś?

Garażowy warsztat, ale chłopaki mają pojęcie o fiatach i alfach jak mało kto. Nr. tel: 505792654 - Zuzio (niech cie nie zmyli sposób wymowy, ten typ tak ma). Znajdziesz ich na ul. Miedzianej w Krakowie z tylu za Polinarem. Dokladnie obok Zakladu Urzadzania i Utrzymania Zieleni A. Popek. Naprawdę polecam ;)

ul. Saska4 tel 601981154 powołaj się na kolegę od takiej czerwonej 156 co była kiedyś srebrna powinni Cię szybko ogarnąć :)

Jedz na ul. Saską, chłopaki są spoko.

Amortyzatory
Powrót