• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Polski Fiat 125p '71

amigas

Nowy
Auto
AR 75 2.0 TS 148KM, 1988r, Talbot Matra Rancho, 125p '71, 126p '85 Łada 2103
Ostatnia edycja:
"Ups... Tu nie ma nic do oglądania. Albo nie masz dostępu do zdjęć, albo pod tym adresem internetowym po prostu nie ma żadnych zdjęć. Skontaktuj się bezpośrednio z właścicielem albumu, aby uzyskać dostęp." - fotki się nie pokazują :(

teraz śmiga (przynajmniej u mnie)

"Ups... Tu nie ma nic do oglądania. Albo nie masz dostępu do zdjęć, albo pod tym adresem internetowym po prostu nie ma żadnych zdjęć. Skontaktuj się bezpośrednio z właścicielem albumu, aby uzyskać dostęp." - fotki się nie pokazują :(
U mnie są dostępne i wszystko widac elegancko. Co do autka to zacne,sam tzn. z ojcem myslimy zakupic bliżej lata jakaś Warszawke do remontu jeśli budżet na to pozwoli rzecz jasna.

w tej chwili 7 od jutra 8 ale robię redukcje;)

No to jak się chwalimy to ja miałem coś takiego. Mam do tej pory, się robi tzn;) Przebieg org 42 tys km:) na włoskich gratach;) tu fotki z zakupu :) Aha autko ma na imię Iżik:) oczywiście 1.3:)

https://picasaweb.google.com/amigasek/Izik?authkey=Gv1sRgCOvRwdyU2vuF2gE#
Teraz foty śmigają pięknie :)

Autka mogę 'tylko' pozazdrościć (sam miałem ochotę na coś polskiego do odrestaurowania - Syrenka, 125p z początków prod. właśnie, czy nawet 126p :))

PODZIWIAM zapaleńców :)

Pozdrawiam,
Wojtek :sheep:

Rewelka Borewicz! Śmigałem takim wujka, rok 1983 co prawda i 1500 ale klimat zachowany. Miał kolor Yellow Bahama i na fotelach miał "miśka" rewelka! Jakbym miał garaż to bym przygarnął takiego i odrestaurował.

Gratuluję i zazdroszczę:)

amigas, mówisz że 1.3 a na desce wewnątrz jak wół 1500. Jak to jest?

Chłopie ta fura ma 40 lat to jak ma nie rdzewieć? Szacun bo piękna fura.

Porucznik Borewicz wpierw jeżdził Kantem (od 71r) dopierow 78 dostał Poldasa. Nazwa borewicz uprawniona;)

Amortyzatory
Powrót