• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Polerowanie - Warszawa i okolice

• Autor wątku Autor wątku seamaster
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Zapraszam do skorzystania z nowej usługi która jest Przyciemnianie Szyb w Waszych autach!!!
Ceny oklejania zaczynają się od 220zł (małe auto 3 szyby, Fiat Seicento, VW Golf 3 drzwiowy)
Kontakt :
mikk987@wp.pl
514-434-432

czas napełniać skarbonkę :D matko, zycie bym oddała by moja taka piękna jak lustereczko była ;)

Kinia życie to za dużo ;) podstawiasz do mnie i jeszcze zostanie ;)

W sobotę byłem z Piękną u Mokiego i z czystym sumieniem mogę polecić. Kawał porządnej roboty.

Dla 90% ludzi hologramy sa niewidoczne. Znaczy widza ale uważają ze tak ma byc. Za to mat zniknął wiec jest super.
Absolutnie nie mam nic do kolegi Mokiego - tylko uwaga na boku.

jak coś zapraszam do mnie ;) Maja może podzielić się wrażeniami a ceny jak dla stałych spotowiczów bardzo atrakcyjne :)

Moki czy moge prosić o wycenę pakietu- polerka 159 sedan + przyciemnianie szyb (tył) ? Z góry dzięki :)

Amortyzatory
Powrót