Poduszki amortyzatorów tył w 156

• Autor wątku Autor wątku niggard
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
N

niggard

Guest
Witam

Podpowiedzcie mi gdzie kupić poduszki amortyzatorów tylnych.
Wymieniłem cały tył ( wszystko poza tym ustrojstwem i dalej na poprzecznych nierównościach dobija głuchy dzwięk z tyłu :evil: ,
pytałem nawet w ASO ale usłyszałem że nie mają.

pomocy :( :(

A podpowiedzcie mi czy jest sens wymieniać same silentlocki na wahaczach dolnych z przodu, sworznie mam napewno dobre?

jesli chodzi o wahacze to ja wymienialem zawsze caly.wymienisz siletblock a za 5 tys km bedziesz mial do wymiany sworznie i znow placisz za robocizne 50zł a tak masz za jednym zamachem wszytko zrobione.a uwierz mi ze kwestia wasnie kilku tys i bedziesz musial sworzen zrobic.tak to juz jest.koszt wahcza komletnego 200zł (wymiana samego siletblocka 50zł) a masz dwa na wahaczu wiec juz masz 100zł + 50 zł wymiana samego wahacza daje ci koszt 150zł.a co bedzie jak za kilka tys km wywali sie sworzen?znow 50 zł robocizna i ... wiec radze wymienic caly kompletny wahacz.

dziwne ze w aso nie maja poduszek pod amorki??!! :roll: podzwon po szrotach gdzie rozbieraja alfy na czesci i kupisz za kilkanascie złotych,kiedys tyle mi gosciu powiedział.znajdziesz na allegro.pl

Amortyzatory
Powrót