[Giulietta] Podswietlenie deski

• Autor wątku Autor wątku sart
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Dotarłem do momentu że zdjęcia. Jak podważyć wskazówki? PSX_20191216_192331.jpg

Ostatnia edycja:
Płaskie narzędzie (np takie do podważania tapicerki) pod tarcze i wskazowke, lekkie podwazenie, puszczaja zatrzaski i zdejmujesz.
Napadło i mnie, długo nie jezdziłem autem (auto zony), a chcemy je sprzedac, wsiadam patrze a ponad polowy oswietlenia brakuje
naprawa jest na prawde banalna, przelutowanie kilku diód PLCC-2 3528 złożenie i wszystko jak nowe
20210129_215633.jpg20210129_211421.jpg

[MENTION=25836]Suzumushi[/MENTION] - kupowałeś diody nowe czy po prostu poprawiłeś luty w starych? Jeśli opcja nr 1 to jaka temperatura barwy?

[MENTION=25836]Suzumushi[/MENTION] - kupowałeś diody nowe czy po prostu poprawiłeś luty w starych? Jeśli opcja nr 1 to jaka temperatura barwy?

Wlutowałem nowe żeby nie bawic sie w zgadywanki pozniej ktora jeszcze nie dziala albo padnie
diody 6000k 50 szt na alledrogo kosztuje ponizej 20 pln

w

Płaskie narzędzie (np takie do podważania tapicerki) pod tarcze i wskazowke, lekkie podwazenie, puszczaja zatrzaski i zdejmujesz.
Napadło i mnie, długo nie jezdziłem autem (auto zony), a chcemy je sprzedac, wsiadam patrze a ponad polowy oswietlenia brakuje
naprawa jest na prawde banalna, przelutowanie kilku diód PLCC-2 3528 złożenie i wszystko jak nowe
Pokaż załącznik 275930Pokaż załącznik 275931

Wydają się te diody za mocne i na allegro tez ktoś zwrócił uwagę że świecą za mocno jest jakis odpowiednik słabszy ??

Amortyzatory
Powrót