podlaski zlot AR - propozycja

• Autor wątku Autor wątku konradzik
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

konradzik

Guest
witam zarzucilem temat w lomzynskim temacie ale mysle ze chlopacy z okoli tez moze by byli chetni. Tutaj sa szeczegoly. Opinie mile widziane
panowie mala propozycja na wrzesien na lomzynski /podlaski zlot AR weekendowy. Miejsce to mazurskie jeziora. Sobota + niedziela. Termin to 2 polowa wrzesnia jak juz ruch turystyczny oslabnie ceny beda nizsze i ja wroce z UK :D
Mam na oku osrodki nad jeziorami ceny prezentuja sie w granicach 60-100zl z wyzywieniem od osoby. W gre chodza pensjonaty i hotele. Proponuje wspolny przejazd z lomzy do osrodka. Atrakcje przewidywane to quady, kajaki ognisko z impreza. Moje pytanie czy byliby chetni. Mysle ze jest sens rozwazac wyjazd jesli zglosi sie 5 zalog. Czekam na opinie i moge organizowac termin. Termin uzalezniony jest od III Ogolnopolskiego zlotu gtv/spider ktory tez jet we wrzesniu ale termin bedzie ustalony na dniach i podalbym termin tego wyjazdu. Sa chetni??

Witam imiennika :D
Wedlug mnie najlepiej bedzie jesli zareklamujesz , a nawet dolaczysz do PKARu ;) (podlaski klub alfa romeo) . na 100000% bedzie masa chetnych. Sam pewnie tez przyjade :D Proponuje jeszcze zaprosic ludzi z Warminsko Mazurskiego klubu , tez moga zawitac

dam pelne info nt calej organizacji jak tylko zostanie ustalony termin zlotu naszego klubu gtv-spider. Ustale date i dogadam sie z osrodkiem i dam pelne info na podlaskim forum. ;) Bylem w bialym na jedynm spocie chociaz tam mieszkam na codzien od 3lat ale niestety weekendy w lomzy dlatego nie moglem byc na spotach.
W ciagu tyg bedzie pelne info.

Ja wstępnie zgłaszam uczestnictwo :) chociaż to jeszcze kawał czasu.

I tym oto sposobem zostałeś pierwszym pretendentem do tytułu "łopata roku" za odkopanie tematu z jednoczesnym zapisaniem się na spot, który odbył się grubo ponad 2 lata temu - gratuluję.

Jak by wplacil zaliczke jeszcze jakas to tytul mialby jak w banku :p

K.... nie wiem jakim cudem odkopałem temat!!! Zaraz sprawdzę, czy nie wpłaciłem jakiejś zaliczki :suicide2:

u nas w woj. to chyba Bialystok robi spoty....
Ja kilkukrotnie "wyskakiwalem" z pomyslem spotu w Łomży ale jakos nigdy sie nie udalo :(
A moze teraz by sie znalazlo kilku chetnych???

Amortyzatory
Powrót