K
kajetanos
Guest
Czy ktoś może mi opisać jak podłączyć radio do mojej AR 164. Chodzi o to jakie kolory kabelków to prąd, jakie masa itp. Bo mniemam że w tym modelu powinny być takie same.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
75andrew155 napisał:PROFANACJA !!!!!!!!! żeby w V6 zakładać radio to raczej zmień auto :lol:
A czego tam słuchac tych idiotów polityków lub gównianej muzy AC/DC tam nie puszczaja :>>Scrat-155 napisał:Nie chcesz chyba powiedzieć że bez radia jeździsz
Jak jadę sam to katuję na fool AC/DC ale jak jadę z pasażerami to się nieda wtedy słucham silnika . Wydało się że mam patefon :>> ale LPG słowo nie mamScrat-155 napisał:Ale od czego są płyty
Nie ma to jak stara szkoła muzy.75andrew155 napisał:Jak jadę sam to katuję na fool AC/DC
To trzeba zrobić miksa 50 kilosów V6 drugie 50 kilosów AC/DC :mrgreen:kajetanos napisał:Bo ile można słuchać muzyki silnika
U mnie na tylnej szybie jest przyklejona jakaś antenka ok. 25cm. Po jej wykręceniu niema żadnej różnicy w odbiorze radia i dlatego się zastanawiam, czy to jest radiówka, czy jakaś inna antenka? Może do ozdoby mój poprzednik założył i stąd te moje pytanie.W przedliftowej biegł do tyłu kabel antenowy. W Superce pewnie też.
;18636 napisał:Nie chcesz chyba powiedzieć że bez radia jeździsz..
4 typysą trzy typy anten w 164, na środku dachu, wtopiona w tylną szybę oraz w tylnym błotniku wysuwana elektrycznie. wystająca z tylnej szyby antena - GSM.