• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[Giulietta] Podgrzewane spryskiwacze

Doblo

Użytkownik
Auto
Giulietta QV - 156FL 2.5 V6
Czy ktoś takie ma? Jak to wygląda? Wg EPER'a powinienem u siebie takie mieć ale nie mam :?ł

A skąd wiesz, że nie masz? To nie jest sarkazm, tylko sam jestem ciekawy. ;)

:) jeden spryskiwacz słabo działał i go zdemontowałem w celu przeczyszczenia. Na moje oko skoro powinny być podgrzewane to powinny być tam jakieś przewody a nie ma.

Ostatnia edycja:
Z tego, co pamiętam, jest tylko podgrzewany pas przedniej szyby - cokolwiek to znaczy. A podgrzewane spryskiwacze tylko reflektorów. O których mówimy?

przedniej szyby

w eper'rze są dwa rodzaje tych spryskiwaczy, jeden za 30pln a drugi za ponad 100pln - wnioskuję że podgrzewany.

A ten pas w szybie czołowej w jaki sposób jest podgrzewany??

Ostatnia edycja:
Nic mi nie wiadomo na temat podgrzewanych spryskiwaczy przedniej szyby i nie kojarzę, żeby było dostępne w jakiejkolwiek wersji albo jako opcja.

Nic mi nie wiadomo na temat podgrzewanych spryskiwaczy przedniej szyby i nie kojarzę, żeby było dostępne w jakiejkolwiek wersji albo jako opcja.

Jest taka opcja nr 110 "ogrzewane dysze przednich spryskiwaczy" za jedyne 500zł - http://www.alfaromeo.pl/pl/Documents...CJI 2015.pdf

a widzisz, jednak jest :P

attachment.php

Załączniki

• Przechwytywanie.PNG
    Przechwytywanie.PNG
    88.4 KB · Wyświetleń: 283
Teraz kojarzę - myślałem, że chodzi o spryskiwacze reflektorów, bo ta opcja jest obowiązkowa przy ksenonach.

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót