Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Nie kolego te silniki nie maja gratisów. Przy seryjnym ic i nie zaslepionym egr raczej oscyluje ok140km. Tomek coś jednak jest nie tak z twoją alfą... to co ci mowilem, przy 2000tys obrotów masz niecale 220nm, to jest porażka. Albo winny jest egr który czeka na czyszczenie albo są inne powody. Dopiero przy 2400masz max moment a auto ma seryjny soft. Moze wypowie sie ktos na temat tego silnika?? może cinek?? rybak, omen albo kolin??
kurcze, w zimie było wszystko spoko nawet zaraz po odpaleniu silnika,1 i w drogę,a tu kurcze wczoraj sie pojawił problem.... :/ jak odpalam ją po nocy to jest problem z wrzuceniem biegu,głównie 1,R,i pzry 2 też lubi zahaczyć,,a jak się rozgrzeje to już spoko,czym to może isc,jak pisałem w zimie po porannym rozruchu o wiele lecej biegi mi wchodzily,czyżby sprzęgło dawało znac o sobie że to juz koniec żywota jego amen?
Ok,sprzegło zrobione,rozrząd zrobiony,hample zrobione...ciekawe co jeszcze Ale i tak ją Kocham Tymczasem weszły nowe kierunki (smoke) i wziąłem się za robótkę z felgami bo wyglądają tragicznie :/ wszystko ok tylko mnie zaje.....e wku....a stary lakier na felgach,trzeba się umachać papierem by zszedł Plany są takie że polerka i bezbarwny Póki co takie kwiatki : Ale i tak im dam rade narazie zdjęcie po grubszym papierze,jak ogarne całą felgę,i po wszystkich gradacjach,końcowa 1500 albo 2000 to myśle że to będzie bosko wyglądać
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.