[166] Po dekadzie przerwy wracam do Włoszki :)

hihihi. Skoro się ujawniłes to już musisz dlubac. taki kolor szybko się wylapie na olx i lincz gotowy:sarcastic:

daj wiecej fotek niech się ponapalamy na tą aurore

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Kolega zapewne już nie jedną wiadomość dostał,z zapytaniem czy nie chce sprzedać[emoji846]

Wysłane z mojego Swift 2 X przy użyciu Tapatalka

No kolorek faktycznie mega zacny :)
Na zdjęciach wyszedł słabo, ale na żywo lepszy IMO od azurro nuvola. Gratki :)
Ktoś z wysmakowanym gustem musiał nówkę kupić - nie dosyć, że taki lakier to jeszcze V6TB!

Podwójny rarytas, jest co ratować i warto! Powodzenia i do zobaczyska na zlocie ;)

Nie wszystko jest dostępne nowe. Niestety. Choć z takich przyziemnych rzeczy jak uszczelnienia, rozrząd itd są. Rzeczy blacharskie czy jakieś wnętrza to już raczej używki lub regeneracja.

Do tak zacnego egzemplarza założył bym felgi od Thesisa "Sportiva"[emoji41]
Zachłanny na kasiorę sprzedałem komplet niedostępnych nigdzie felg[emoji57]
A teraz by czekały na AR 166[emoji24]
61.jpg
62.jpg
63.jpg

To twoje felgi?
Ekstra

To też źle na tym nie wyszedłeś :sarcastic:

Fotele i kanapa raczej wymiana bo podarta skóra i po niszczone plastiki. I może raczej będę szukał całe elektryczne i nie wiem czy nie zmienić na czarne

- - - Updated - - -

A narazie potrzebuje zamki sprawne elektrycznie z prawej strony przód i tył. Ciegno klamki wewnętrznej z lewej z przodu i wkładkę zamka lewy przód

Masz auto w rzadkim kolorze,z fajnym motorem,kup wnętrze oryginalne tak żeby zgadzało się z VIN.
Samochód zyska na wartości kiedyś[emoji6]

u mnie w plocku akurat czesciej 166 na szrocie bywaja niz 156 wiec warto na szrot zajrzec i zdobyc czesci z jakiegos rozbitka

Fotele i kanapa raczej wymiana bo podarta skóra i po niszczone plastiki. I może raczej będę szukał całe elektryczne i nie wiem czy nie zmienić na czarne

- - - Updated - - -

A narazie potrzebuje zamki sprawne elektrycznie z prawej strony przód i tył. Ciegno klamki wewnętrznej z lewej z przodu i wkładkę zamka lewy przód

To wszystko kupisz na necie za psie pieniądze :)

Z allegro to bywa różnie. Niby wszystko sprawne, a potem okazuje się całkiem odwrotnie. Dlatego wolę od miłośników kupować :) no może i z tym oryginałem to spoko sprawa, ale fajnie by było mieć trochę lepsze wyposażenie :D u mnie na szrocie nie ma niestety 166 :/

Z miłośnikami też różnie bywa :sarcastic:

Cześć .
Jak postępy w ogarnianiu auta?Też mam na oku ładną 2.0v6 turbo i zastanawiam się czy brać[emoji6]

Im dłużej jeżdżę tym więcej okazuje się do roboty. Ale wrażenia nieziemskie polecam ten silnik. Choć mógłoby turbo trochę szybciej się uruchamiać niż 3 tyś. Niebawem powstanie post o mojej Włoszce co do zrobienia i jak będą szły postępy. Póki co brak czasu nawet na przerejestrowanie :D

Amortyzatory
Powrót