Płyta z mapą do Navi...

• Autor wątku Autor wątku Paweł24
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
  • Tagi Tagi
    mapa
A mozna sprawdzic ktora wersje softu aktualnie mam w navi?

Zapytam odrazu osoby bielgejsze w temacie tej navi.. czy da sie do niej podlaczyc zmieniarke z czytnikiem kart pamieci i usb (taka np z allegro) zamiast tej standardowej? i czy wymaga to duzo ingerencji?

Ostatnia edycja:
chyba mi nawigacja nie działa. wsadzilem odpowiednia plyte z mapa ustawiam adres i migaja tylko 3 kreski. jak to naprawic?

Ostatnia edycja:
nie napisalem ze mam z 2004 roku auto wiec nie ma zielonych kolorow, ale pokazuje dobra pozycje na mapie.

rocznik nie ma żadnego znaczenia, jak masz oryginalne navi to jest kolorowe przecież. nie bardzo rozumiem twój problem szczerze mówiąc. masz widok mapy i pozycja zmienia się na niej wraz ze zmianą pozycji samochodu?

nie mam widoku mapy tylko 3 kreski po ustawieniuadresu, dane pozycji na gpsie sie zmieniajaDSCI3360.jpg jak widzisz na zdjeciu sa tylko 3 kreski i nie jest kolorowy wyswietlacz.

Rzeczywiście masz jakiś inny wyświetlacz. Nigdy takiego nie widziałem ani w GT ani w 147..Nie wiem o co chodzi w tym przypadku

ostatnio troszkę poczytałem o obsługiwanym oprogramowaniu nawigacji w AR.
Dowiedziałem się, że Navi : Blaupunkt Travel Pilot DX jest obsługiwanę przez AR :)

niestety nie mam możliwości przetestowania map, więc jeśli ktoś jest chętny zapraszam na PW.
co ciekawe, występuje też polski lektor. nie wiem czy będzie możliwość ustawienia go w AR ale warto spróbować. Ewentualnie podmienić pliki z eng na pol w obrazie płyty...

Pozdrawiam,
Adam

nie mam widoku mapy tylko 3 kreski po ustawieniuadresu, dane pozycji na gpsie sie zmieniajaPokaż załącznik 24267 jak widzisz na zdjeciu sa tylko 3 kreski i nie jest kolorowy wyswietlacz.

posiadasz Connect Nav (bez "+") :) O ile się nie mylę, płyty muszą być w jakimś innym formacie (standart to DX, tu chyba inne. Poczytam i postaram się uzupełnić wiedzę)
Pytanie czy nie wywala błędu przy odczycie płyty ?
jakie masz Mapy ? płyty CD z muzą dobrze odczytuje ?

Załączniki

• navy_213.jpg
    navy_213.jpg
    87.5 KB · Wyświetleń: 141
nie wywala bledu przy odczycie plyty, muze z cd dobrze czyta.chyba mam mapy do nav + ale nie pamietam za dobrze.

Amortyzatory
Powrót