PŁYTA DVD-PIKNIK ALFA ROMEO BIELSKO-BIAŁA 9-10.09.2006.

Rafał

Nowy
Auto
164 Q4 , Giulietta QV, 164 - 2 szt , Alfa Galaxy / BUSSO Stelvio Super 280KM/ Spider ph2
JEST!!!
w środe jade po odbiór płyty ze zlotu !
proszę o info na PW chetnych - cena przy min.20 szt to 28 zł za płytke taniej sie nieda - podobno przegrywac sie nie da takie info dostałem
pozdrawiam i sorki ze tak póżno ale to nie odemnie zależało

!!!
09 10 2006. na razie mam zapisy na 10 płyt - musze wziać minimum 20 - pytanko czy ktoś chce płytke - wydawało mi sie że tak i pytano mnie kiedy ta płyta bedzie - jakoś jest coś cisza!!! - SĄ CHĘTNI???
!!!
Na płycie min; film ze zlotu , zdjecia - reportaz z tv 3 , z radia bielsko foto artykułów z Kroniki- 2 art. hm ciekawie i profesjonalnie zrobione!!!

Zamawiam jedna plytke!!!
Podaj info gdzie i kompu przelac pieniadze.

Oczywiście
ze nie jak tak Dla ciebie to sie rozumie
AAAAAA
daj znac na forum pomorza

Oczywiscie ja tez biore.
Taki film trzeba miec w swojej kolekcji!

Rafał a Ty te płyty już wysłałeś :?:

Bo gdybym dostał ją w tym tyg to wezme do Nałęczowa i postaram się pokazać film alfistom. :D

Nie wysyłałem jeszzce gdyż jutro miałem je odebrac ale gosc mi zadzwonił że bedą na poniedziałek - za co przepraszam!!!
Jak tylko je odbiore to wysyłam ale podana cena jest za min. 20 szt. a tu raptem 10 szt wychodzi dowiem sie ile za 10szt i napisze w poniedziałek i odrazu wysyłam

Rafale podrap się w głowę i wykombinuj mi również płytkę. :mrgreen:

Ano sie przeciaga bo gosciu jeszcze nie zrobił ,dzisiaj własnie od niego wracam i mówi że nie gotowe bo jest chory- pozostaje mi przeprosic i jak tylko zrobi to od razu wysle - Przepraszam ale nie odemnie to zalezy- nauczka na nastepny raz!
Jeszcze raz sorki wszystkim!!! :oops:

Rafale dla mnie bomba gdyż przelewik wykonam gdzieś za tydzień bo mam małe problemy z bankiem jak sie unormuje to bezapelacyjnie biorę płytkę.

alfa 156 T.S

i jak choroba Naszego montera?man nadzieje ze nie postąpila dalej!
pozdrowienia od niecierpliwego:-)

Amortyzatory
Powrót