Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Cześć,
Szybkie pytanko, zmieniam autko z meganki rs i już wiem że będzie to Giuletta.
Zainteresowała mnie jedna oferta.
Dajcie mi proszę znać co o tym sadzicie.
Wygląda na zadbaną może ktoś z forum sprzedaje
Z racji że to mój pierwszy post wklejam tytuł z allegro
Giulietta 2.0 JTDM MOCNO DOINWESTOWANA 221 kM
Pomijając wątek poboczny, jaki się tutaj utworzył, to czy ktoś z Was robił porównanie silnika 2,0 JTD z innymi markami? Nie ukrywam że i mnie temat interesujeCzy warto rozważyć zakup Julki z tym silnikiem przy planowanych rocznych przebiegach 20k - 25k km?
- turbo z wersji 120 KM lub 2.0 JTDm pasuje do wersji 105 KM?
roczne przebiegi na poziomie 10-12tys głównie po mieście odcinki po 10-15km + trasa ze 2 razy w miesiącu 150-300km i nie narzekam... jak się zapcha to się wytnie i po kłopocie- jak z trwałością DPF'a w użytkowaniu w stylu 100 km krajówkami (w przebudowach) + 20 km miasta (raczej nie zakorkowanego); podobno te nowsze są już mocno poprawione co było już tu napisane ale wolę się upewnić
Nie wiem czego oczekujesz po książce serwisowej ale w normalnych warunkach są tam info o terminach zrobionych przeglądów lub ewentualnie o rodzaju oleju jak jest inny niż fabryczny - resztę sprawdza sie po nr VIN w ASO.
bierze VIN i masz wszystko- podaj na priv to się sprawdzi.
To ja wiem - sprawdziłem sobie w ePER ale pytanie czy można w razie "W" ją zamienić i jak są sterowane?każdy silnik ma inną turbinę (...)