Pierwszy suv Alfa Romeo

• Autor wątku Autor wątku Bartek 154
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
  • Tagi Tagi
    suv
Status
Ten wątek został zamknięty.
tył dość ciekawy ale przód.. jak mi zmutowane mito ;/
życzę powodzenia w sprzedaży..

Przecież to Giulietta skrzyżowana z MiTo na "piejącym" zawiasie ;)

Paskuda... Przód jak Qashqai ze scudetto, a tył jak BMW X5... Lepiej niech zostaną przy tym, co im wychodzi...

hehe pewnie zawieszenie od fiata sedici czy jakos tak

Załamujecie mnie ludzie. Przecież to nadwozie jest z Giulietty. Testuje się rozwiązania techniczne, płytę podłogową, właściwości jedne idt. Trzeba w coś to ubrać. A że auto powstaje na platformie Giulietty wybór jest prosty. Przecież produkt finalny nie będzie tak wyglądał. Jest ktoś tak naiwny, kto myśli inaczej?

Załamujecie mnie ludzie. Przecież to nadwozie jest z Giulietty. Testuje się rozwiązania techniczne, płytę podłogową, właściwości jedne idt. Trzeba w coś to ubrać. A że auto powstaje na platformie Giulietty wybór jest prosty. Przecież produkt finalny nie będzie tak wyglądał. Jest ktoś tak naiwny, kto myśli inaczej?

Saroo, na razie oceniamy to, co widzimy. Jak upublicznią zdjęcia finalnego produktu, to wtedy może nasze oceny się zmienią. Póki co, ten projekt mi się osobiście nie podoba :)

Mimo wszystko czy ktoś spodziewa się cudów po SUVie jakkolwiek by nie wyglądał?

Saroo, na razie oceniamy to, co widzimy. Jak upublicznią zdjęcia finalnego produktu, to wtedy może nasze oceny się zmienią. Póki co, ten projekt mi się osobiście nie podoba :)

Jaki projekt? Przecież jak piszesz nie wiemy NIC. Na zdjęciach widzimy Giuliettę z podniesionym zawieszeniem i tyle. Reszta to spekulacje.

Paskuda... Przód jak Qashqai ze scudetto, a tył jak BMW X5... Lepiej niech zostaną przy tym, co im wychodzi...

Jaki projekt? Przecież jak piszesz nie wiemy NIC. Na zdjęciach widzimy Giuliettę z podniesionym zawieszeniem i tyle. Reszta to spekulacje.

Właściciele Giulietty rzadko raczej tu zaglądają poza nielicznymi wyjątkami. Alfa Romeo 164 w 1983 roku- a dokładnie jej podwozie było przystrojone w nadwozie, czegoś co bardziej przypominało Toyotę(taką właśnie z lat 80). Sam samochód finalnie wyglądał zupełnie inaczej

Ostatnia edycja:
Strasznie jestem ciekawy tego QP. SUVa Alfy mam nadzieję nigdy nie ujrzeć... Skoro jest Lancia Voyager, to czemu nie Lancia Cheerokee?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót