AndrzejWarchoł
Nowy
- Auto
- Alfa 147
dzwon do papieża nawet. to mito wygląda jak bmw x3Zostaniecie zgłoszeni do administracji.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
dzwon do papieża nawet. to mito wygląda jak bmw x3Zostaniecie zgłoszeni do administracji.
jedyne co robi twoje mito to opierdala laheKrystainMurzyn83 ty się juz zestałeś jak zobczyles moje mito kture cie robi na swiatlach
a ty andrzejwarchoł jestes bez boga idz do kosciola sie wyspowiadac
jedyne co wygrałeś to wyścig plemników i to że stara nie zdąrzyła sie wyskrobaćOBOJE JESYESCIE PEDALAMI KURWY JEBANE ODPIERDOLCIE SIE OD MOJHEGO MITO KTUYRE ROBI WASZE ZLOMY JAK CHCE ROZPIERDALAM NOWE PORSZE I BMW ZE SWIATEL WYGRYWAM WYSCIGI O 30 TYSIENCY ZLOTCH
Wspolczuje i licze na szypki powrot do zdrowianapacz sie nigdy sie takiego nie dorobisz malpo
nawet nie chce nie jestem pedofilem i pedauemnapacz sie nigdy sie takiego nie dorobisz malpo
mocne słowa jak na pedofilaChlopok ty w pampersy robiles i na guwno papu mowiles jak w moim mito ruchalem twoja starom
Stoi twardo czeka na olejco tam u odbyta @patrykstelvio
kondona jak chuj ma nie ?@WaldekMito200HP+ wysle ci fakture za pobyt w szpitalu. byłem na badaniach po zobaczeniu twojego wyrobu samochodopodobnego i dostałem raka
jak odpaliłem zdjecia na komputerze to mi korki wyjebało w mieszkaniukondona jak chuj ma nie ?