Pierwsza Alfa!

Auto
Jeszcze Brak :)
Witam, jestem nowy, po krótce się przedstawię. Jestem Przemek i szukam swojego pierwszego samochodu spod skrzydła AR :) Moim poprzednim było Paseratti z 2002 r w sedanie, finansowo mnie wykańczał, zwłaszcza jego skrzynia biegów, Never ending story. Teraz poluję na AR 159 i mam do wydania mniej więcej 15 tys, może być trochę więcej.
Wiem, że kwota nie duża, ale mogę w auto doinwestować jeszcze w trakcie eksploatacji.
Sedan czy SW bez różnicy, ale miłoby było coś znaleźć :)

Ostatnią edycję dokonał moderator:
15000 to budżet dobry na 156. O 159 zapomnij. Musisz coś dozbierać.

Jak wyżej takie za 15 tys wykończą cię bardziej niż ten Paseratti:)

Za 15 tysięcy to równie dobrze kup sobie zestaw min bo właśnie tym będzie auto za tę kwotę. Możesz poszukać Alf 156 lub 147.

15 tys to budżet, ale może być więcej, wydaje mi się, że jakby naciągnąć do 20 to może, może...

Jesli jestes w stanie dołożyć 5-8k w krótkim czasie do tych 20 to mozna działać. Jesli jestes z kategorii - uuuu panieeee 200 pln to jo ni mom - szukaj czegoś w okolicy 30kpln.

Witam, jestem nowy, po krótce się przedstawię. Jestem Przemek i szukam swojego pierwszego samochodu spod skrzydła AR :) Moim poprzednim było Paseratti z 2002 r w sedanie, finansowo mnie wykańczał, zwłaszcza jego skrzynia biegów, Never ending story. Teraz poluję na AR 159 i mam do wydania mniej więcej 15 tys, może być trochę więcej.
Wiem, że kwota nie duża, ale mogę w auto doinwestować jeszcze w trakcie eksploatacji.
Sedan czy SW bez różnicy, ale miłoby było coś znaleźć :)

Trzymamy kciuki za powodzenie tej akcji!
Po jej zakończeniu koniecznie się pochwal nabytkiem.

no co ???!!!!
na allegro widziałem za 12900
do tego 3.000 wkładu
i bydzie miut :-)

Amortyzatory
Powrót