Marcin0392
Nowy
Planowałem od dłuższego czasu, szukałem, oglądałem, miała być 147 lub 156 JTD, ale ostatecznie padło na większy kaliber i to 2.0 TS. Świeży zakup, bo jeżdżę od niespełna dwóch tygodni, ale z jaką przyjemnością! Mega wygodne, dość dynamiczne i zadbane auto. Na razie nie żałuję wyboru choć paliwko Bella popija ochoczo. Z czasem będę musiał pomyśleć o gazie, ale póki co jeżdżę i nie narzekam. Nie mam za dużo środków póki co, wymieniłem oleje, oponki na letnie, w następnej kolejności chcę przeczyścić klimę, zmienić filtr kabinowy. Co mnie niepokoi - gdy auto postoi kilka godzin i odpalam je, po chwili słychać dziwny dźwięk (ocierania) wydobywający się jakby z górnych części silnika. Przejadę się kawałek i za każdym kolejnym razem jest OK. Autko też lekko mi znosi na lewo, niby felga jest wygięta, więc może to jest powodem. Będę musiał się tym zająć w najbliższym czasie.
To wersja 150 konna, 2001r. z przebiegiem lekko ponad 240 tysięcy. Sprowadzona z Monachium. W Niemczech dwóch właścicieli, w Polsce jestem pierwszy.

To wersja 150 konna, 2001r. z przebiegiem lekko ponad 240 tysięcy. Sprowadzona z Monachium. W Niemczech dwóch właścicieli, w Polsce jestem pierwszy.