koper1197
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo GT 1.9 JTD 150km
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Słuchaj ja mam banana u siebie i jakoś w tym roku czyściłem skórę, bo była po prostu brudna. Bardzo delikatne mydło, średniej twardości szczotka i jedziesz. Tylko nie trzyj zbyt mocno, żeby nie przytrzeć skóry. ....a zapomniałem o ciepłej wodzie. Ja trudniejszy brud traktowałem mydłem bezpośrednio z pompki na zabrudzenie, a szczotkę moczyłem w wodzie. Na delikatniejsze zabrudzenia troszkę mydła na szczotkę, troszkę wody i delikatnie czyściłem. Od razu wycierałem do sucha, żeby nie zmoczyć skóry i nici. Po całym zabiegu nałożyłem mleczko do skóry i tyle. Mleczko miałem zmotane z firmy zajmującej się produkcją butów. Dla mnie bajka, bo miałem w dłoni jeszcze balsam z MojegoAuta i nie dawało takiego rezultatu.Witam chciałem się dowiedzięc jakim środkiem czyścić skórę (bananowa, żółtą nie wiem jak ten kolor sie dokładnie nazywa) Czym wy czyścicie ? co jaki czas to robić ? Znalazłem w domu taki oto preparat i również pytanie czy będzie on dobry ? Pokaż załącznik 211936Pokaż załącznik 211937
Witam chciałem się dowiedzięc jakim środkiem czyścić skórę (bananowa, żółtą nie wiem jak ten kolor sie dokładnie nazywa) Czym wy czyścicie ? co jaki czas to robić ? Znalazłem w domu taki oto preparat i również pytanie czy będzie on dobry ?
spróbuj , a zobaczysz ,Colourlock Soft lub gliptone. Ewentualnie szare mydło. Nie polecam innych "ludwików" itd. Jak zniszczysz skórę to ci napiszą że źle to zrobiłeś...I pamiętaj aby nie tylko wyczyścić, ale dobrze odżywić skórę dedykowaną odżywką
![]()
spróbuj , a zobaczysz ,
P.S. podpowiedział mi to ktos kto od lat pracuje w tapicerstwie , głownie pokrycia to skóra naturalna
- - - Updated - - -
mogę Ci zrobić zdjęcie jak wyglada skóra na krzesłach w jadalni , które mają 7 lat i jak wygląda skóra u mnie w alfie , po jednym takim zabiegu , a była dość zaniedbana
A potem czyścisz po takich "ludwikowcach" i się dziwisz, że softem z delikatną szczoteczką przebijasz się do farby bazowej bo taki nie sprawdzi jakie Ph ma płyn do mycia naczyń ...
to właśnie umyj i zobacz co sie stanieKolego, a spróbuj tak jak napisałeś "umyć" ręce tym ludwikiem, spłukać i zobacz co stanie się z łapkami w ciągu godzinyCzy nie będą suche (oczywiście wiadomo w jakim sensie)
![]()
- - - Updated - - -