• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

piasta lozysko

javol666

Nowy
Auto
147 1,6 TS 105 KM 77 kW
wymieniajac piaste w tylnim kole gosciu musi rozpiac czujnik abs-u _ bo jak wymienial to mowil ze nie musial rozpinac

Pytasz, twierdzisz, czy informujesz ? Jeżeli pytasz to nie, nie musisz rozpinać.

tak się spytałem - bo wydawało mi się ze będzie musiał ( i się obawiałem ze może coś schrzanić w mojej księżnice :) ) _ a okazuje się ze nie musiał :) i chyba dał rade

- - - Updated - - -

a mam pytanie pierdzi mi jeden głośnik drzwi przednie _ ta maskownice to można jakoś zdjąć podważyć delikatnie ( bez ruszania tapicerki ) i drugie pytanie da rade wymienić głośnik bez zdejmowania tapicerki ?

i trzecie pytanie _ jakie klocki i tarcze - do 147 1.6 105 km _ bo przy okazji wymiany piasty okazało się ze klocki już zjechane _ tak na 2 m-c jeszcze wystarcza

i kolejne jakie świece _ auto jest z gazem _ ngk , denso ? 1 elektroda ? platynowe ?

i jeszcze 1 _ opłaca się kupować używane cewki zapłonowe - na allegro ? używana boscha się sprawdzi ?

Amortyzatory
Powrót