• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

penny21 145 TS Rosso

• Autor wątku Autor wątku penny21
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
  • Tagi Tagi
    rosso
P

penny21

Guest
Moja Bella z 1999r
Silnik 1,4 Twin Spark
Sportowy tłumik końcowy
Sport Kit S1 czyli chromowane rurki z produ i z tyłu
Interior obity czerwonym skajem
Reszta seryjna
dscf2659yg0.jpg

dscf2661mf8.jpg

dscf2675iq9.jpg

dscf2677le2.jpg

dscf2680ge6.jpg

interior1yu7.jpg

Bardzo ciekawie zrobiona tapicerka, ladnie sie musi zgrywac z kolorem Alfy.

A nie zapytalem. Co ona za rurke ma z przodu ?

Mialem okazje widzec w realu,, super efekt ta skóra.

Oryginalna i wyjątkowa 145 :D

pozdr

FRED

Lesio napisał:
A nie zapytalem. Co ona za rurke ma z przodu ?
Tak jak pisze williamdrake - Sport Kit S1 dedykowany dla 145 - przynajmniej tak jest napisane na fakturze kupna 8)

adamodg napisał:
mówił że to eko skórka
Tak mówiłem - bo ponoć skaj to ekoskóra - kumpel tapicer załatwił materiał za browar a obszywałem sam "tymi rencoma" :P :P :mrgreen:

witam, juz pisalem do innego alfisty posiadacza 145, moze zalozymy jakies wspolny temat posiadaczy 145 bo przyznam szczeze ze to dosyc rzadki egzemplarz na naszym rynku, poza tym to przyznam szczeze ze zazdroszcze ci ze masz model 99, bo juz maja ladniejsze zderzaki i grill, tez chcialem ale nie znalazlem nic ciekawego jak kupywalem autko, coz, heh:) zapraszam do mnie, pozdrawiam

Penny21, jakieś 30min. temu pod moimi oknami widziałem Twoją 145-tkę- miałeś chyba stłuczkę :( (była policja) Coś poważnego? Szkoda belli...

Bardzo dobrze się prezentuje :) jakbym kupował 145 to właśnie o takim wyglądzie bym szukał.

Cholera dopiero teraz zauważyłem Twój post williamdrake. No była stłuczka ale nie chciałem nic pisać bo co tu się chwalić obolałą Bellą :/ ... no ale skoro już:
Pani Ruta wymusiła mi pierwszeństwo swoją CR-V i nie dała żadnych szans ...
Dziś mam spot z rzeczoznawcą ... zobaczymy ile da...

gdzie mozna kupic przedni, tylni zderzak taki jak kolega posiada oraz boczne progi? bo chcialbym w swojej z 97r. wymienic na takie

Nudziłem się w robocie więc zrobiłem w Photoshopie dwie tapety :)
Więcej fotek w mojej galerii :)

no ta rurka na zderzaku jak w terenówce to mi sie nie podoba, poza tym spoko

Amortyzatory
Powrót