Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
15 minut roboty łącznie z wjechaniem na kanał zdjęciem starego i założenie nowego ale musisz mieć kogoś do pomocy bo samemu nie polecam (próbowałem). Sam pasek kosztuje różnie, ja u siebie zakładałem Gates i o ile dobrze pamiętam to płaciłem ~60zł. Chyba, że naprawdę chcesz zlecić to jakiemuś mechanikowi...
Jak już bardzo chcesz oddać na wymianę, to każdy podrzędny mechanik sobie poradzi. Nie daj się wydoić tylko dlatego, że alfą przyjechałeś i to kupa roboty
Powiedz, że to proste jak budowa cepa tylko rąk nie chcesz sobie ubrudzić i na flaszkę możesz dać
DOKŁADNIE ZAKUP TO 59zeta.firma dayco-powiedzieli mi że jest ok.jeszcze miałem problem z rowkami 6 czy 7,ale znajomy mi pomógł bo gość który robił rozrząd urwał 1-z3ech śrub,drugiej nie wkręcił a osłona trzyma się na jednej więc palcami można było odkręcić!!!Więc łatwo było przymierzyć.POZNAŁEM GOŚCIA KTÓRY MI TO ZROBI ZA GROSZE-TEN CO ROBIŁ ROZRZĄD POWIEDZIAŁ ŻE ŁYKNIE 350-400 Z JAKIMIŚ ROLKAMI-JAK SIĘ OKAZUJE JEST SAM PASEK DO WYMIANY!!!PO PROSTU ALFO OSZOŁOM-NACIĄGACZ!!!DZIĘKI ZA PORADĘ,MYŚLĘ ŻE BĘDĘ ICH POTRZEBOWAŁ ZNACZNIE WIĘCEJ...
Urwał śruby? Trzyma się na 1? Ty jeszcze to takiego "mechanika" jeździsz?! Podziwiam Twoją wiarę w ludzi...
Co do ceny robocizny, uśmiałem się niesamowicie jak to przeczytałem
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.