[GTV] Pakiet ospoilerowania GTV Cup

ja robie mate zywice i dosc grubo a na wierzch zelkot zeby gladkie bylo, jeden pakiet mam orgilany a niestety drugi bedzie wlasnorobka ale mam nadzieje ze uda sie, chociaz na ta chwile zajazlem sie 4pojazdem i to on chlonie najwiecej czasu i pieniedzy

Zainteresowanie pakietem jakby faktycznie zmalało, ale zapytam, czy coś w temacie nowego? Uszkodziłem swojego noviteca pod przednim zderzakiem i nie wiem czy nie lepiej wrzucić CUP zamiast łatać?

temat umarl bo koszta zbyt duze w stosunku do zainteresowania,

Jestem kolejnym zainteresowanym :
- przód
- boczki
- progi
- tył
Pytanie czy podejdzie mi to do spidera 98 ? :)

Może warto odświeżyć temat, może znajdzie się więcej chętnych?

Pozdrawiam,

blotniki nie problem bo robilem kilka kpl. co do reszty nie bylo chetnych wiec temat porzucony, ja zdobylem orginalny pakiet cup-a wiec nie potrzebowalem robic dla siebie

kurcze znowu wszyscy chetni, ale jak trzeba bedzie wydać 1500 zł albo wiecej to zamilkną... czy wy myslicie że to za darmo ktos wam zrobi?

Ja nie jestem chętny bo Gtv nie mam ;) ale zastanawiałem się czy ktoś kiedyś myślał na pakietem Cup do Spidera? ciekawe jakby to wyglądało przy zdjętym dachu zwłaszcza..

widzialem spidera z pakietem cup-a tylko bez spoilera tyl i wygladalo to bardzo fajnie

widziałem co prawda tylko na fotach spidera z cupem i jeszcze spoilerem tylnym i w zasadzie oprócz spojlera było ok, niestety tylny spoiler nie pasuje i zakłoca linię auta

Tak. myślałem, że ktoś mi to zrobi za darmo :P a nawet z dopłatą dla mnie oczywiście :) ! A tak na poważnie to oczywiste ze tego rzędu koszty wchodzą w grę. W jakiej cenie sprzedawałeś same błotniki cuma_borek?

300zl w podkladzie, a 450zl polakierowane w kolor jaki sobie zyczysz

- - - Updated - - -

tu masz efekty mojej pracy http://www.alfaclub.pl/forum/viewtopic.php?t=34937

Właśnie najbardziej zastanawiam się nad spoilerem.. bo Spider ma inną klapę tylną albo cały tył ma taką bardziej w dół linię niż w Gtv i mnie się to nie podoba :P i zastanawiałem się czy da się założyć klape od Gtv ze spoilerem Cup do Spidera i będzie pasować ?

nie ma takiej opcji, klapa spidera jest zupelnie inna, jest plaska,i dluga a gtv jest w polowie zalamana pod 90^

Rozumiem, że nie szczególnie jesteś zainteresowany tworzeniem całości tzn. błotników i nakładek na zderzaki i progi?

wheelerwasp02 nie ma szansy ponieważ zupelnie inny jest otwor załadunkowy w spiderze i gtv, dlatego klapy nie dopasujesz

ja bym chętnie kupił progi, ale pewnie się nie uda ich zrobić i jak na razie czekam i szukam oryginałów

Może gdyby znalazło się paru chętnych to udało by się ruszyć ponownie temat, bo nieukrywam, że dokładke zderzaka oraz progi chętnie bym przygarnął....

trzeba zrobić listę, chętnych żeby cuma borek wiedział czego w jakich ilościach może się spodziewać, dodać osoby z alfaclubu i wszystko będzie jasne. Pewnie i tak sprzeda się parę sztuk więcej osobom z poza forum.

Amortyzatory
Powrót